Kategorija

Golfo Swing Treneris Stick Plakti Patalpų Praktikos Stiprumas Tempo Mokymas

Nauja

€14.33

€23.12

-38 %

Yra sandėlyje

Žymos: golfo swing treneris, minimalistinę skulptūrą, golfo tiekimo, golfo klubas, golf swing, golfo ju, golfo kairėje, namų golfo pataikyti net, pagreitį swing stick, golfo den caddy.

Aprašymas:

Puikus Golfo Mokymo Aids: Pagerinti jūsų golf swing tempo, sukurti savo musle stiprumo, geriausia pagrindai pradedantiesiems praktika.

Vystyti Savo Tempą: Kai jūs sūpynės golfo swing pagalbos pakartotinius, ji sukuria mažą poveikį ruožas padidinti lankstumą ir judesių amplitudė.Flex leidžia vvg, per savo nugaros sūpynės, norėdami padėti rasti savo tempą.Naudokite šią golf swing instruktorių 10-20 kartų per dieną, kad pagerintų savo žaidimą.

Stiprybės Jūsų Raumenys: svertinis galvos ir lankstus velenas padėti su svorio perdavimo per backswing ir išlaikyti jūsų kūno tinkamai, statyti raumenų atmintį ir sustiprinti savo sūpynės.Tai yra geras būdas suteikti jums daugiau galios ir geriau kontroliuoti.

Aukštos Kokybės Medžiaga: Pagaminti aukštos kokybės medžiagos, patvarus ir stiprus.Nesvarbu, ar esate konkurencingas golfas, ar žaisti ramiai su draugais, tai sūpynės treneris yra puikus pasirinkimas.

Dydis Gidas:47 colių golfo treneris rekomenduojama ūgio vyrai, arba tie, kurie yra stipresni ir labiau pažengęs savo golfo žaidimas!

Specifikacija:

Medžiaga: Aukštos anglies

Dydis S: 120x8cm/47x3.1inch

Skersmuo Galvutės: 8cm/3.1 colių

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas Golfo Swing Treneris Lazdos

Tipas Swing Treneris
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Golfo Swing Treneris Stick Plakti Patalpų Praktikos Stiprumas Tempo Mokymas

Golfo Swing Treneris Stick Plakti Patalpų Praktikos Stiprumas Tempo Mokymas

Aprašymas: Puikus Golfo Mokymo Aids: Pagerinti jūsų golf swing tempo, sukurti savo musle stiprumo, geriausia pagrindai pradedantiesiems praktika. Vystyti Savo Tempą: Kai jūs sūpynės golfo swing pagalbos pakartotinius, ji sukuria mažą poveikį ruožas padidinti lankstumą ir judesių

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!