Kategorija

Tvora Apversti Sustabdyti T Kelio Tikslumo Mitra Gabaritas Tvoros Sistema, Medienos apdirbimo Ribotuvas, Medienos apdirbimo Įrankiai, Priedai "PASIDARYK pats"

Nauja

€7.22

€9.63

-25 %

Yra sandėlyje

Žymos: aliuminio t stebėti, 501 husqvarna, aliuminio t stebėti, mitra, dremel priedai, medienos apdirbimo, miršta tvora, t stebėti, dewalt medienos apdirbimo kelvedžio, canon bėgių svirties, priemonė medienos.

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Prašome rašytojas jūsų teisė adresą ir pašto kodą taip, kad jums būtų gauti jūsų paketų greičiau.Tai būtų mažesnės, jei jūs perkate daugiau.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų.Geriausi Linkėjimai!

Pakuotė: Tvora Apversti Sustabdyti tik tuo atveju,Tikslumo Mitra Gabaritas Tvoros Sistema nėra įtrauktas į paketą.

Taikymas: Sukuria optimizuotas tvora-top konfigūracijos savo universalus t-geležinkelio kelio mazgai, leidžia nustatyti juos į savo matavimo reikalavimai ir padaryti pasikartojantis gabalai be remeasuring.

Naudinga Dizainas: flip rankos gali būti nustatytas dešinės arba kairės pusės kūno.

Platus Naudojimas: Tai yra puikus asortimentas medienos apdirbimo ir maršrutizatoriaus stalo projektai.

Spalva: juoda

Medžiaga: plastikas

Pakuotės Turinys:

1 * Tvora Apversti Stop

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Mieli draugai,dėkojame jums, kad pasirinkote mūsų produktai

★ Jei norite atšaukti užsakymą ar kitos priežasties, visos lėšos bus atgal į jūsų sąskaitą per 7 -10 dienų per www.ptextile.lt.

Apie Laivybos

★ Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

★ Jei esate iš Rusijos, Prašome palikti savo vardą, pavardę ir teisę telefono numerį.Labai svarbu!!!

Dropship ir Paskirstymo

★ Didmeninė, mes siūlome nuolaida, jei jums susisiekti su mumis prieš jūsų mokėjimą.

★ Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti jokios informacijos apie mus.

Apie atsiliepimą

★ Kokių nors atsiliepimų iš jums bus dėkingi.

★ Turime išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Jei jus tenkina mūsų produktų, Jei esate nepatenkinti mūsų produktai, nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite pateikti mums 5 žvaigždučių.

Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo Nėra

Parašyti atsiliepimą

Tvora Apversti Sustabdyti T Kelio Tikslumo Mitra Gabaritas Tvoros Sistema, Medienos apdirbimo Ribotuvas, Medienos apdirbimo Įrankiai, Priedai

Tvora Apversti Sustabdyti T Kelio Tikslumo Mitra Gabaritas Tvoros Sistema, Medienos apdirbimo Ribotuvas, Medienos apdirbimo Įrankiai, Priedai "PASIDARYK pats"

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Prašome rašytojas jūsų teisė adresą ir pašto kodą taip, kad jums būtų gauti jūsų paketų greičiau.Tai būtų mažesnės, jei jūs perkate daugiau.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų.Geriausi Linkėjimai! Pakuotė:

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!