Kategorija

2,5 mm 4.4 mm XLR 3.5 mm, Juoda 99% Grynas PCOCC Ausinių Laido Etymotic ER4SR ER4XR ER3XR ER3SE ER2XR ER2SE LN007087

Nauja

€38.06

Yra sandėlyje

Žymos: fostex t50rp, "pasidaryk pats" iem, ps4, skysto metalo terminio, er4xr, jutiklinio ekrano skaitmeninis keitiklis skirtas infinix, ją hyperx, er4, etymotic, audio cabl.

Už pusės Muzikos Grotuvas, mes galime pasiūlyti,

3.5 mm 3 polių (Stereo) Kištuko,

3.5 mm 4 Polių subalansuotas kištuko,

2,5 mm 4 Polių subalansuotas kištuko,

4.4 mm Male balanced kištuko,

XLR 4 Polių Male plug,

XLR 4 Polių Moterų kištuko,

Dviguba XLR 3 Polių Male plug,

Dviguba XLR 3 Polių Moterų kištuko,

6.5 mm Male Plug,

4 1 įjunkite,

Iphone kištuko,

C tipo kištukas, galite pasirinkti.

Šalia Ausines ar Ausinių Pin kodas yra toks pat, kaip išvaizda parodyta mūsų nuotraukas.Ausines arba ausinių pin nėra parinkimas ir pritaikymas.

Juoda Spalva. 99.99% PCOCC Vario Viela.Šį kabelį Su didelės skiriamosios gebos garso ir ilgaamžiškumas, ilgalaikio naudojimo nesukels spalvos, grūdinimas ir šveitimas problemų,Geresnis garsas nei įprastų kabelių.Lengvas dizainas su gražiais ausinės kablys (Kai kurie modeliai nėra ausinių kablys).Jūs galite atsikratyti lankelis (Jei turi Lankelis) pagal save, jei jums tai nepatinka.Patogumą ir lankstumą, taip pat yra nesuderinta.

Patarimai: 3.5 mm 4 polių Subalansuotas Kištuką (Bal) kabelis darbą Hifiman Serijos Žaidėjas ( R2R2000 ir tt.. ) , Qulcos qa361 Grotuvas , COWON PLENUE S Grotuvas , F. GARSO FA2 XS03 ir kitų žaidėjų, kurie buvo susiję su uostų.MobilePhone "Iphone" ar normalus žaidėjas negali dirbti (Viena pusė neturi garso, jei jūs naudojate 3.5 mm subalansuotas laidą apie juos).

Jei neturite Hifi professional muzikos grotuvas, Prašome pasirinkti, 3.5 mm 3 polių prijunkite kabelį.

Prašome atkreipti Dėmesį: nuotraukos yra tik nuoroda,Kai kurios dalys gali skirtis nuo nuotraukos,Prašome daiktas kaip standartas.Mes turime teisę galutinio išaiškinimo.

Mūsų ausinių laidas yra daugiausia naudojami dėl modelių ausinės nurodyta mūsų pavadinimas ar aprašymas.Kitais ausinės, negali būti panaudota 100% garantuotas.Jei nesate tikri, ar mūsų ausinių kabelis gali būti naudojamas dėl savo ausinių, prašome siųsti pranešimą, susisiekite su mumis patvirtinimo, priešingu atveju pirkėjas turėtų atsižvelgti į pasekmes.Mes turime teisę iš galutinis paaiškinimas.Jei jūs pirkti mūsų produktus, tai reiškia, jūs esate susipažinę ir sutinkate su šios sutarties.

Specialių susitarimą: kabelis "iPhone" ir C tipo kištukas gali būti, kad negalėsite vairuoti, kai kurie didelės galios ausines dėl nepakankamo maitinimo žaidėjas, kuris parodo, kad kiekis yra žemas arba garso kokybe yra prasta.Šiuo atveju, jums gali prireikti prisijungti prie galios stiprintuvo naudoti ją kartu.Šiuo atveju, tai nereiškia, kad mūsų ausinių kabelis yra pažeistas arba sugadintas, todėl mes negalime grąžinti jį besąlygiškai, Mes priimame pinigai už grąžintas prekes.Jei jūs pirkti mūsų produktus, tai reiškia, jūs esate susipažinę ir sutinkate su šios sutarties.

Šeimyna Pro Klasės Akustika Sistemos specialusis--Profesionaliai Aukštos Detinion Stereo Ausinių Kabelį-Aukštos Grynumas PCOCC (Grynas Kristalų Ohno Ištisinio Liejimo būdu) Japonijos Laidininkai & PEP Izoliuoti-Sukurta Šveicarijoje.

Pagrindinė linija vielos skersmuo: storis: 2.25 mm, plotis: 4.85 mm sankryžos vieną skersmuo: 0.78 mm, vieno skersmuo: 0.38 MM sudaro 13 sruogos 0,12 MM sudėtis (ne įskaitant ORO oro smūgio core)

Tai yra populiariausias Urmu Grynas PCOCC urmu viela.Naudoja Japonų FURUKAWA PCOCC medžiagos, kaip dirigentas.Sukurta Šveicarijoje.Priima pusiausvyrą, be likvidavimo dizaino ir daugiau pagrįstų tegul dirigentas tiesioginio perdavimo.Vielos izoliacija su vokietijos importo iš miltų stiprus dalelių užpildyti matinis PEP aptraukti,

Mes tikimės, kad naudoti mūsų mažą kainą, kad būtų atract daugiau gerbėjų išbandyti šį populiariausias laidas.

Iš tiesų, daugelis klientų nepastebėjo, mūsų kabelis jau yra 4 šerdys,Birių linija į rinką, paprastai nusipirkti vieną kainą.tačiau taip pat reikia, pynimo, tai yra labai varginantis.šoko įrodymas technologija ne profesionalų!Bendra kaina, ar pirkti vieną iš mūsų keturių pagrindinių linijų, ekonomiški.Smart vartotojams, reikia žinoti, kaip pasirinkti.

Mūsų viela turi du didelius patentų dizainas:

Oro suspensijos technologija ir laiko skirtumas korekcija

Pristato PCOCC anaerobinio monokristalo vario savybės:

PCOCC anaerobinio monokristalo varis yra didelio grynumo varis, kuriuos OCC liejimo gamybos.Savybės didelio grynumo vario lydimo metodu iš OCC yra tai, kad PCOCC.PCOCC yra vario kristalai, grynumo varis yra padidinama iki 99.996, žinoma, yra padidinti laidumas yra daugiau idealus.PCOCC viela yra svarbi charakteristika, signalų perdavimo, jis pasiekė mažiausią poveikį priemaišų perdavimo kryptimi, mažai arba jokių grūdų ribos, laikantis lygaus paviršiaus ir savybes, ir todėl gali būti labai aiškių signalų perdavimo.

Monokristalo vario (OCC) gamybos, garso laidais, yra didžiulis laimėjimas pastaraisiais metais audio laidų ir kabelių gamybos pramonė.Moksliniai eksperimentai įrodo, kad: monokristalo vario yra savotiškas didelio grynumo bedeguonį varį, vario strypas visas šaknis tik viena grūdų sudėtis, nėra tarp grūdų ribos grūdų gamina "" ("ribos" dėl signalą generuoja atspindžio ir lūžio, sukelti iškraipymus ir slopinimas), todėl ji turi labai aukštą signalo perdavimo veiklos.Palyginti su plačiai naudojami audio laidas pagamintas iš deguonies nemokamai vario (OFC), grūdų skaičius, "sienos" sukelti iškraipymus ir slopinimas, ir signalo perdavimo rezultatus nei vieno kristalų vario prastesnės.

Singla kristalų vario vielos, yra per aukštos temperatūros karšto liejimo modelis nepertraukiamo liejimo metodas padaryti, nes liejimo procesas per specialų termiškai, todėl jūs galite gauti vieno kristalinio vario laidininkai, kiekvienas kristalas gali pratęsti šimtus metrų virš, praktinio taikymo ilgis kristalų grūdų tik viena, nėra vadinamojo" grūdų ribos ", signalo ryšių, be grūdų ir grūdų tarp" sienos ", signalas yra daugiau lengvai prasiskverbti ir laidumo, todėl, žemo praradimo, kuris yra gana puikus viela.Jos fizinės savybės arti sidabro.

Prašymas MP3 / MP4 Grotuvas
Pakuotė Taip
Lytis Male-Male
Sertifikavimo Nėra
Kilmės KN(Kilmės)
Jungtis B Speakon, Subalansuotas Sąsaja
Ekranas Nerijos
Funkcija Nėra
Prekės Pavadinimas EachDIY
Jungtis A Speakon, Subalansuotas Sąsaja, XLR
Tipas Speakon
Modelio Numeris ER4SR ER4XR ER3XR ER3SE ER2XR ER2SE
Pakavimas Maišelis

Parašyti atsiliepimą

2,5 mm 4.4 mm XLR 3.5 mm, Juoda 99% Grynas PCOCC Ausinių Laido Etymotic ER4SR ER4XR ER3XR ER3SE ER2XR ER2SE LN007087

2,5 mm 4.4 mm XLR 3.5 mm, Juoda 99% Grynas PCOCC Ausinių Laido Etymotic ER4SR ER4XR ER3XR ER3SE ER2XR ER2SE LN007087

Už pusės Muzikos Grotuvas, mes galime pasiūlyti, 3.5 mm 3 polių (Stereo) Kištuko, 3.5 mm 4 Polių subalansuotas kištuko, 2,5 mm 4 Polių subalansuotas kištuko, 4.4 mm Male balanced kištuko, XLR 4 Polių Male plug, XLR 4 Polių Moterų kištuko, Dviguba

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!