Kategorija

4 Paires Sneaker Optikos Padengti Raukšlių Laikiklis Batų Shield Toe Dangtelį, Viduje Raukšlių Raštas Kojų Parama

Nauja

€3.02

€5.12

-41 %

Yra sandėlyje

Žymos: stabdžių raukšlėtis batų, shield sneaker, kojų apsaugos, batai, raukšlėtis batų, apsaugoti batų, Raukšlėtis, shield batų, kovos su raukšlėtis, raukšlėtis raštas, kulno batų raštas.

Savybės:

1. Anti-slydimo klostes: puikus užkirsti kelią kojų raukšles, tai tne langelyje decreaser ne tik daro jūsų sportbačiai atrodo šviesus ir gražus, bet taip pat remonto, seni sportbačiai, tinka daugeliui rūšių pirštai išlenktas į rinką.

2. Praktiškas dizainas: ventiliacijos angos, skirtos laikyti batus, sausas ir kvėpuojantis, siekiant išvengti yra temperamentingas ir drėgna; raukšlėtis apsaugų bus pratęsti gyvenimo trukmę ir pagerinti išvaizdą jūsų sportbačiai.

3. Lengva pjauti: Su pagalbiniai pjovimo linijos, tne langelyje decreaser gali būti laisvai neapdailintais kraštais; Net jei jis yra ne dėvėti ilgą laiką, rekomenduojama, kad jums vieta viduje batai raukšlėtis apsaugai paramos apsauga.

4. Patvarus naudojimas: batus nuo raukšlių raštas yra pagamintas iš TPR medžiagos, užtikrinti tvirtą kietumas, kuri daro kojų lauke decreaser žemos temperatūros atsparus, elastingas ir skalbti, patogus naudoti.

5. Saugus ir stabilus: nereikia jaudintis, kad batai raukšles raukšlių raštas bus perkelti, o jūs vaikščioti, dizainas daro, kad ji gali likti tvirtai įstrigo į viršų batai.

Aprašymas:

Šį produktą galite laikyti batus butas net ir tada, kai pirštai yra perkeltas, išvengti raukšlių odos paviršiaus, ir išsaugoti gerą išvaizdą batai.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: TPR

Svoris: 34g/pora (L), 32g/pora (S)

Dydis: Ilgis, Aukštis, Storis, Forma Plotis (cm)

S 14 3.2 8.5 0.15

L 14.5 3.5 8.5 0.15

Pakuotė:

4 poras * Skydai Raštas(2*L+ 2* - Ų)

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Kita

Parašyti atsiliepimą

4 Paires Sneaker Optikos Padengti Raukšlių Laikiklis Batų Shield Toe Dangtelį, Viduje Raukšlių Raštas Kojų Parama

4 Paires Sneaker Optikos Padengti Raukšlių Laikiklis Batų Shield Toe Dangtelį, Viduje Raukšlių Raštas Kojų Parama

Savybės: 1. Anti-slydimo klostes: puikus užkirsti kelią kojų raukšles, tai tne langelyje decreaser ne tik daro jūsų sportbačiai atrodo šviesus ir gražus, bet taip pat remonto, seni sportbačiai, tinka daugeliui rūšių pirštai išlenktas į rinką. 2. Praktiškas dizainas:

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!