Kategorija

P40 Plius 6.7-Colių tarpvalstybinių Mobilusis Telefonas Naujas Karšto Stiliaus 2+16 P40 Plus " Išmanųjį telefoną-Veikia 1Gb Ram+8 gb Rom

Nauja

€43.60

€66.06

-33 %

Yra sandėlyje

Žymos: s30u, tabletės, "android" smartphon, "huawei" p8 lite skydelis, nomu s30 telefono dėklas, smartphon, 8gb ram 128 gb rom išmanųjį telefoną, mobil phone, telephon, telefonas smart.

Savybės:

1. 6.7 colių full scren: Su 6.7 colių Full Screen, ekranas ratiois kaip aukštas, kaip 91%, leidžia jums experienceawiderfield vizija.Žaidimų ir vaizdo įrašų contentisdisplayed moreannephoneis dar mažas ir lengvas.

2. 16MP priekinė kamera: telefonas taip pat supakuoti 8MP selfsnapperforallowingyou išsaugoti savo smileorpre cious atminties neįvykdytų daugiau aiškumo.

3. 32.0 mln. rearcameras: Priimti dual-core sensorand įvesti Al dirbtinis intelligencepost-greitai du kartus-shot.

4. Stiprus 10 Core procesorius: Performavimas Android išteklių planavimo mechanizmą, smarkiai sumažinti tikimybę, stagnacija, avarijos ir t.t., taip, kad jūs galite ištraukti raudonos spalvos pakelių greičiau.Pagrindiniai patirtimi žaidimas varikliai.playinglarge masto žaidimai, yra labai improvedthe tinklo sparta, frame rate ir nuotraukos lygumą.

5. Ekstremalus greitis pirštų atspaudų: Atrakinimo Momentinių išlaisvinti puikus, greitai atrakinti 0.1 sekundes lengvai ginti savo mobiliojo telefono.

Aprašymai:

Šis produktas tinka vestuvėms, gimtadieniai, šventės, housewarming, prekybos mugėse, reklamos akcijos, išmokos darbuotojams, jubiliejų, švenčių, verslo dovanos, ir atidarymo ceremonijos.

Techniniai duomenys:

Atmintis: 1 GB RAM + 8 GB ROM

Ekranas atmintis: 6.7 colių

Priekinė kamera: 16MP

Rearcameras: 32.0 mln.

Procesorius: 10 Core

Baterijos talpa: 5600mAh

Sistema: Android

Pakuotė:

1 komplektas* telefonas

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas .

Walkie Talkie Tipo NEŠIOJAMIEJI
Išėjimo Galia(w) 5w-10w
Prekės Pavadinimas ONLENY
Baterijos Talpa(mAh) 4000mAh
Atsparus Vandeniui / Atsparus Vandeniui No
Is_Display Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo Nėra
Matmenys 6.0 cm
Maksimalus Diapazonas >50km
Modelio Numeris s30U+

Parašyti atsiliepimą

P40 Plius 6.7-Colių tarpvalstybinių Mobilusis Telefonas Naujas Karšto Stiliaus 2+16 P40 Plus

P40 Plius 6.7-Colių tarpvalstybinių Mobilusis Telefonas Naujas Karšto Stiliaus 2+16 P40 Plus " Išmanųjį telefoną-Veikia 1Gb Ram+8 gb Rom

Savybės: 1. 6.7 colių full scren: Su 6.7 colių Full Screen, ekranas ratiois kaip aukštas, kaip 91%, leidžia jums experienceawiderfield vizija.Žaidimų ir vaizdo įrašų contentisdisplayed moreannephoneis dar mažas ir lengvas. 2. 16MP priekinė kamera: telefonas taip pat supakuoti

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!