Kategorija

1x Pirštų Jutimo Išspausti Žaislas Snapper Išspausti Žaislas Šalies Popper Triukšmo Maker Patraukti Snap Rankinių Įrankių Įtempių Išspausti Priedai

Nauja

€1.43

€1.90

-24 %

Yra sandėlyje

Žymos: poppers puikus aromatas, inchiku jig, dubuo pūsti, fidget popper, pop poppers, žuvų popper, ball popper žaislas, žirnių popper, konfeti popper, fidget žaislas.

Kulka Taškų:

1、Aukštos Kokybės Medžiagų: rankomis išspausti atsipalaiduoti žaislai yra pagaminti iš aukštos kokybės silikono, kuris nėra lengvai skaldyti ir 100% netoksiškas.Tai ir gali būti naudojami vaikams ir suaugusiems daug kartų.Patvirtinta saugos bandymai, išspausti piršto jutimo žaislas yra patvarus ir gali būti naudojama dažnai ir patogiai pramogų.

2、Naudotis ir Atsipalaiduoti: Šie žaislai yra tinkami naudotis stiprumo rankos.Ji gali padėti sustiprinti stiprumo riešą ir ranką, ir pagerinti lankstumą pirštų.Taip pat pirštu jausmas žaislas, kuris leis jums jaustis atsipalaidavęs ir išmokti kantrybės.

3、Praktinės Pusės Žaislai: yra du siurbimo taures susiduria tarpusavyje, silikono.Jūs galite išspausti juos ir tada atleiskite, kad sau atsipalaiduoti.Dydis žaislas yra apie 2.36 x 2.36 x 0,47 colio.Stilingas dizainas šis žaislas tinka jūsų delne ir atneša jums daug įdomus.

4、Plačiai Naudoja: piršto išspausti žaislas, kurį gali padaryti, kad žmonės atsipalaidavę, galima žaisti bet kur.Išspausti žaislų, įvairių spalvų, tinka visų tipų žmonių.Jis gali būti naudojamas biuro atsipalaiduoti, nuovargis paramos ir vaikų žaislai.

5、Puiki Dovana: Šis produktas yra puiki dovana jūsų draugai, šeimos nariai ar sau.Tai yra taip pat labai tinka kaip žaislai vaikams, draugams ir tėvams.Be to, ji yra taip pat dovana gimtadienio, Naujųjų Metų, Helovinas, ir kt.

Savybės:

1.Geriausia Dovana: Šis produktas gali būti naudojamas kaip dovana atsipalaiduoti ir malonumas.Tai geriausia dovana jūsų šeimai, draugams ir vaikams.

2.Lengva Nešti: dydis žaislas yra apie dydžio vaiko ranka, todėl ji gali būti laikoma ir žaisti bet kuriuo metu ir bet kur, ir ji yra lengvai atlikti, kai ji yra įdėti į kišenę drabužių ar kuprinės.

3.Atsipalaiduoti Sau: Per grabus, nuspaudžiant ir kitų grabus judesius, siurbimo taurės vidurio bus pritraukti vienas kitą, ir garso, gautas atskyrus siurbimo puodeliai yra vidutinio sunkumo, kuris gali nuraminti savo emocijas ir, kad jums jaustis atsipalaidavęs.Taip pat rankena žaislas, ir labai tinka rankų pratimai ir sau atsipalaiduoti.

Instrukcijos:

1. Abi pusės apskritimo, jungiantis siurbimo puodelis turėtų būti suderinta su nagų ir iki riešo.

2. Suderinti siurbtukas su apskritimo, netoli palm ir išspausti tvirtai.

3. Atleiskite, palmių, siurbtuką bus automatiškai paleisti garsą.

Specifikacija:

Medžiaga: silikono medžiaga

Dydis: apie 5.8*8.5*2 (cm)/0.19*0.28*0.07 į

Pakavimo Sąrašas:

1*Išspausti Žaislas

Pastabos:

1. Dėl skirtingos kameros įranga, šviesos ryškumą ir ekranas, spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos nuotraukoje.

2. Nes rankinis būtina matuoti, prašome leisti paklaida apie 0.1-2cm/0.03-0.07 į.

3. Nedėkite žaislus į burną.

Modelio Numeris Ranka Išspausti Žaislas
Sertifikavimo Kinija sertifikuotas (3C), BMK
Kilmės KN(Kilmės)
Įspėjimas Ranka Išspausti Žaislas
Temos Sportas
Rekomenduojame Amžius Motinystės

Parašyti atsiliepimą

1x Pirštų Jutimo Išspausti Žaislas Snapper Išspausti Žaislas Šalies Popper Triukšmo Maker Patraukti Snap Rankinių Įrankių Įtempių Išspausti Priedai

1x Pirštų Jutimo Išspausti Žaislas Snapper Išspausti Žaislas Šalies Popper Triukšmo Maker Patraukti Snap Rankinių Įrankių Įtempių Išspausti Priedai

Kulka Taškų: 1、Aukštos Kokybės Medžiagų: rankomis išspausti atsipalaiduoti žaislai yra pagaminti iš aukštos kokybės silikono, kuris nėra lengvai skaldyti ir 100% netoksiškas.Tai ir gali būti naudojami vaikams ir suaugusiems daug kartų.Patvirtinta saugos bandymai, išspausti piršto

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!