Kategorija

Wifi Sienos Touch Smart Switch", " APP Belaidžio Kontroliuoti Šviesos Jungiklis,nereikia Neutrali Linija,2/3 Būdas,Interruptor Inteligente,1/2/3/4 Gauja

Nauja

€10.28

€16.85

-38 %

Yra sandėlyje

Žymos: mygtuko paspaudimu, sonoff interruptor, recom valdymo ratuką, perjunkite wi-fi, įjunkite belaidžių, mikro jungiklis, livolo lizdas, sūnus interruptor, dimeris zigbee, Smart switch.

Wifi Sienos Touch Smart Switch", " APP Belaidžio Kontroliuoti Šviesos Jungiklis,nereikia Neutrali Linija,2/3 Būdas,Interruptor Inteligente,1/2/3/4 Gauja

Pastaba:perjungimas (nereikia neutrali linija) turi būti prijungtas prie lempos.

Pagrindinės Savybės:

a.Smart App Nuotolinio Valdymo pultas:Patogiai kontroliuoti savo šviesos ir apšvietimas indikatorius su Tuya App, nesvarbu, kur esate.(Suderinama su "Android" &iOS.)Taip pat,jūs galite lengvai pasidalinti ja su savo šeima kontroliuoti jūsų žibintai kartu su Tuya App.

b."Hands-Free Valdymas Balsu:Suderinama su "Amazon" Alexa " ir "Google" Namuose lengvai balsu, kai jūsų rankos yra ne nemokamai,suteikiant savo smart gyvenimą su daug patogiau.

c. 2/3 būdas:Jungikliai kontrolės lempos skirtingos pozicijos.Tai ypač tinka montuoti laiptinės aukštyn ir žemyn laiptais, kuri yra patogi naktinis apšvietimas, aukštyn ir žemyn laiptais.

d.

Tinkinti Savo Scence:Vienas raktas kontrolę multi jungikliai.Pavyzdžiui, nustatyti, kad jūsų namuose automatiškai išjungti, jungikliai, kai jūs paliekate namus.Sutaupyti laiko.

e.

Laikmačio Nustatymas:Imtis visiškai kontroliuoti jūsų namams ir Biurui šviesos protingai su laikmačio funkcija, jūsų App.

Specifikacijos:

a.Modelis: WiFi Touch Jungiklis

b.Įtampa:220V

c.Bevielio Ryšio Standartas:WiFi 2.4 GHz

d.

Darbo Aplinka: -30~70 celsijaus; mažiau kaip 95% RH

e.

Skydo Medžiaga: Grūdintas Stiklo Kristalų

f.Pagrindo Medžiaga:Plastikas

g.

Mechaninė Gyvenimas:100,000 Kartų Operacijos

Pakuotės Turinys:

a.Smart Stiklo Skydelyje Palieskite Mygtuką(1Pack)

b. 2*Varžtai

c.Greitas montavimas vadovas

d.Kondensatorius

Dėmesio :

*Jei 2pcs1gang wifi jungiklis (neutralusis laidas nereikalingas) yra nustatyta, kad 2way, jums reikia nusipirkti 1gang Wifi&RF433 perjungti ir 1gang siųstuvas jungiklis(paprašykite klientų aptarnavimo ).

a.Montuojant įjunkite, išjunkite įrenginio, kitaip jungiklis gali būti pažeistas.

b.Įsitikinkite, kad jūsų LANGE galite įdiegti šį produktą prieš perkant.

c.Skirtingų monitorių, bus rodomas skirtingų spalvų poveikis, produkto taikomos tikrasis produktas gavo.

d.

Funkcijos ekranas aprašyme yra nuoroda tik, prašome naudoti ir nustatyti, atsižvelgiant į faktinę situaciją.Programa gali būti atnaujinama, ekranas poveikis bus skirtingas.

Atsakymas:

a.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis, mes bus jums naudinga ir greičiau.

Nes yra laiko skirtumas, prašome būti kantriems, ačiū.

b.Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome mums suteikti visą penkių žvaigždučių įvertinimą, kuris mums yra labai svarbus.Ačiū.WiFi Touch Jungiklį Naudokite jį norėdami pradėti protingas gyvenimas

Smart Gyvenimo Tuya Nuotolinio Valdymo nuotoliniu būdu valdyti savo jungikliai, kur esate, net kai esate neprisijungę."Hands-free Valdymas Balsu Nemokamai rankas per lengvas valdymas balsu su Alexa" ir "Google" Asistentas.Pavyzdžiui, Alexa išjungti miegamasis. 2 taip / 3 taip, Jungikliai Po APP nustatymas ir prijungimas prie WiFi, jums bus galima kontroliuoti, susijusių įjungia įjungti/išjungti pats žiburiai išmanųjį telefoną arba rankinis pasiekti 2-way " kontrolės.Pastaba:Jei 2pcs1gang wifi jungiklis (neutralus laidas nereikia) yra nustatyta 2 taip, jums turėtų pirkti 1gang Wifi&RF433 perjungti ir 1gang siųstuvas jungiklis(paprašykite klientų aptarnavimo ).Vaizdas yra 2way nustatymais kaip pavyzdys.Nes lempos turi būti prijungtas prie L1 poziciją, kondensatorius turi būti prijungtas prie lempos.Pavyzdžiui:taip, yra keletas situacijų, kai 2way nustatyti negalima. (Be to, 2way, turi būti nustatytas per APP)

Jei vienas iš jungikliai negali būti prijungtas prie atskiro šviesos, galite pasirinkti, WiFi RF433 perjungti ir siųstuvas jungiklis (atkreipkite dėmesį į darbo atstumu)

Tinkinti Savo Scence Vienas pagrindinių kontrolės multi jungikliai.Pavyzdžiui, nustatyti, kad jūsų namuose automatiškai išjungti, jungikliai, kai jūs paliekate namus.Sutaupyti laiko.

Laikmačio Funkcija Laiko nustatymas ir atgalinės atskaitos funkcijos.Šviesos, Šviesos, Minkštas mėlynos spalvos indikatorius leidžia lengvai naudoti jungiklį naktį, ir neturi trikdyti miegą.Grūdintas Stiklas Apsaugo nuo įbrėžimų ir randai.Paviršius atsparus vandeniui / antikorozinės.Veikia net ir drėgnomis sąlygomis, gali paliesti šlapia ranka.Nekilnojamojo kulka Skirtingų monitorių gali turėti spalvų skirtumas, atsižvelgiant į faktinį produkto.Elektros Instaliacijos Schema

Pastaba:L1 jungiklio(nereikia neutrali linija) turi būti prijungtas prie lempos.Susisiekite su mumis

Klientų pasitenkinimas yra svarbiausias dalykas mums.Bet problema gali būti išspręsta per bendravimą.Ačiū.Vežimas: - jums reikia daugiau dėmesio skirti savo užsakymą adresą, kuris TURI SUDERINTI savo pristatymo adresą.(Jei esate iš Rusijos, prašome palikti savo vardą ir pavardę.Tai yra labai svarbu) - Produktai bus išsiųsti per 7 darbo dienas po apmokėjimo. - Pristatymas bus visame pasaulyje per ePacket / Kinija Paštu, Oro Paštu / DHL / TNT / EMS. - Patikrinkite elementus, kai pristatomas, jei pažeistas, prašome jį priimti ir nedelsdami susisiekite su mumis.mes patvirtinti ir suteikti jums sprendimą.Garantija: -1 metų garantija gamintojai; - veikimo sutrikimų problema, turi būti pateikiamas per 10 darbo dienų, kai prekės pristatomos; - Siuntų turėtų būti pateiktas per 7 darbo dienas nuo prekės pristatomos.Susisiekite su mumis: - jeigu jūs norite įdėti didelį užsakymą didmeninė, prašome susisiekti su mumis. - Jei norite, kad kelis elementus (≥1500usd), prašome mums pranešti iš anksto.Mūsų įmonė gali pasiūlyti papildomų nuolaidų.Atsakymas: - Bet iš atsiliepimų, jums bus dėkingi.Jei jus tenkina mūsų paslaugas ir produktus, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių. -jei turite kokių nors klausimų, taip pat prašome kreiptis į mus, ir mes bus jums naudinga ir greičiau.Prašome, atkreipti dėmesį.Pastaba: - Importo muitai, mokesčiai ir rinkliavos nėra įtraukti į siuntimo išlaidas. - pirkėjas yra atsakingas už visus papildomus mokesčius patirtos (jei tokių yra).

Dabartinis 2,5 A
Savybės 1 2 3 4 gauja
Garantija 1 Metai
Išorės Rėmas Medžiaga Grūdintas Krištolo Stiklo Skydelis
Darbo Aplinka -30~70 celsijaus; mažiau kaip 95% RH
Belaidžio tinklo standartas WiFi 2.4 GHz
Įtampa 220V
Elemento Tipas Jungikliai
Sertifikavimo CE, CQC
Funkcija WiFi Sienos Lengvos-Jutiklis " Smart Switch
Yra Protingas Prietaisas Taip
Medžiaga Plastikiniai
Jungiklio Tipas Palieskite Įjungimo/Išjungimo Jungiklis
Mechaninė Gyvenimo 100, 000 Kartų Operacijos
Kilmės KN(Kilmės)
Naudoti Apšvietimas

Parašyti atsiliepimą

Wifi Sienos Touch Smart Switch

Wifi Sienos Touch Smart Switch", " APP Belaidžio Kontroliuoti Šviesos Jungiklis,nereikia Neutrali Linija,2/3 Būdas,Interruptor Inteligente,1/2/3/4 Gauja

Wifi Sienos Touch Smart Switch , APP Belaidžio Kontroliuoti Šviesos Jungiklis,nereikia Neutrali Linija,2/3 Būdas,Interruptor Inteligente,1/2/3/4 Gauja Pastaba:perjungimas (nereikia neutrali linija) turi būti prijungtas prie lempos. Pagrindinės Savybės: a.Smart App Nuotolinio

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!