Kategorija

51/53/58mm, Kalibruotas Slėgio Suklastoti Kavos Ir Espresso Elastinga Milteliai Presas 304 Nerūdijančio Plieno Kavos Milteliai Plaktukas

Nauja

€13.52

€19.32

-30 %

Yra sandėlyje

Žymos: ardyti, espresso, kavos filtras, 58mm kavos platintojo, kavos espresso maker, wacker", prancūzijos spauda, barista, espresso užtaisyti, kavos platintoju.

Hello Dear Pirkėjas,

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje, galime pateikti dropshipping ir didmeninės, jei turite kokių nors prašymą, prašome susisiekti su mumis, mes suteikiame jums geriausią kainos ir paslaugų!ir mes turime mūsų pačių gamykloje.

Mes daug akcijų, jūs galite nusipirkti tiesiogiai, mes atsiųsime iš Kinijos per 24 valandas(Išskyrus Poilsio ir Švenčių dienas).

Mes teikiame daug stilių pasirinkti (detalės yra nuotraukos žemiau kainą, kiekvieno paveikslėlio yra stiliaus pasirinkimas), jūs galite pasirinkti pagal stilių nuotrauką, kuri jums patinka, ir mes išsiųsti nuotrauką pagal paveikslėlį stilius jums pasirinkti (Pavadinimas yra nuoroda tik).Jei turite kokių nors klausimų, prieš arba po įsigijimo, prašome susisiekti su mumis ir mes atsakysime jums kaip įmanoma greičiau.Laimingas pirkinių.Geriausia Regerds.

Maisto Saugos Nerūdijančio Plieno - Jūsų sveikata yra mūsų prioritetas numeris vienas.Galite būti tikri, kad tu čia.Mes naudojame aukščiausios kokybės, saugaus maisto 100% nerūdijančio plieno, kaip mūsų plūkimo pagrindu, be glaisto.Nepirkite kitų pigiau virtuvės, nes jie gali žievelės metalo skeveldrų nuo žemės realiu laiku.Jūsų laimė yra pernelyg svarbus, kad rizikuoti.

Sutaupykite laiko ir pinigų iki šiol, pasiūlyti aukščiausios kokybės klastojimo už šią kainą tašką.Jums niekada nereikės pirkti kitą klastojimo, kuri padės jums sutaupyti laiko, pinigų ir nusivylimas.Sukūrę paragauti turtingas aromatas turtingas kavos iš savo mašiną, jūs pamiršite vietos kavinės ir nori padaryti savo kavą.

Spalva: Juoda, Sidabro

Medžiaga: Aliuminis + 304 nerūdijančio plieno

Pakuotės Turinys: 1*kavos suklastoti + krepšys

Dydis:žr. paveikslėlį.

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Prekės Pavadinimas BROTHERNEMCO
Pavadinimas Elastinga kavos ardyti
Ardyti Bazės Tipas Butas
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Modelio Numeris Elastinga kavos ardyti

Parašyti atsiliepimą

51/53/58mm, Kalibruotas Slėgio Suklastoti Kavos Ir Espresso Elastinga Milteliai Presas 304 Nerūdijančio Plieno Kavos Milteliai Plaktukas

51/53/58mm, Kalibruotas Slėgio Suklastoti Kavos Ir Espresso Elastinga Milteliai Presas 304 Nerūdijančio Plieno Kavos Milteliai Plaktukas

Hello Dear Pirkėjas, Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje, galime pateikti dropshipping ir didmeninės, jei turite kokių nors prašymą, prašome susisiekti su mumis, mes suteikiame jums geriausią kainos ir paslaugų!ir mes turime mūsų pačių gamykloje. Mes daug akcijų, jūs

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!