Kategorija

Bealegantom 2021 Seksualus Gradientas Ombre Ilgai Prom Dresses Šifono Vaivorykštės Spalvų Užsakymą Oficialią Vakaro Suknelės, Šaliai Suknelė PD103

Nauja

€40.59

€50.73

-19 %

Yra sandėlyje

Žymos: suknelė fiesta, k prom dress, fiesta šalis suknelė, alavo suknelės, gradientas promenadzie suknelė dydis, suknelė prom, rasė vakaro suknelės, suknelė vasarai, užsakymą suknelė, promenadzie suknelė.

SVEIKI ATVYKĘ Į MŪSŲ PARDUOTUVĘ

Klausimas: aš nežinau, kuris dydis tinka man, kaip man pasirinkti dydį?

Atsakymas: Mūsų dydžių lentelė yra JAV standartinio dydžio, jei nėra aišku, kas yra jūsų dydžio, prašome tiekimo biustas, juosmens, klubų ir aukštis mums.

Klausimas: Yra pritaikyti suknelę galima?

Atsakymas: Mes galime padaryti, kad suknelė, kaip ir jūsų matavimo, prašome susisiekti paslaugą jūsų biustas, juosmens, klubų, galvą prie grindų ir peties iki grindų aukštis, prašome įsitikinkite, kad visi dydžiai yra teisingi.

Klausimas: Kas yra pristatymo laiką?

Iš Viso Pristatymo Metu Apima Apdorojimo Laikas Ir Laivybos Laikas

Apdorojimo laikas:suknelė yra Pasiūta pagal Užsakymą, Ar galite pasirinkti standartinio dydžio arba papročius matavimai, mūsų siuvėjų amato kiekviena suknelė pagal užsakymą.Siuvimo laikas yra 5-7days.

Laivybos laikas:

1)FEDEX, TNT, UPS, DHL, EMS, ARAMEX yra greičiausią pristatymo būdą.Pristatymo laikas yra tarp 3-7 dienų iki visų pagrindinių turistinių vietų.

2)Epacket, Kinija paštu, oro paštu, yra labiausiai ekonomiškai efektyvių laivybos metodą, Pristatymo laikas yra nuo 15-35 dienų iki visų pagrindinių turistinių vietų.

Jei jums reikia suknelė skubiai, prašome pasirinkti greičiausią pristatymo būdą andkindly leiskite mums žinoti, jūsų šaliai metu, mes stengiamės sugauti su savo renginį.

Klausimas: ar galiu grąžinti suknelė, kai aš jį gauti?

Atsakymas: jei jums gauti suknelės yra sugedęs, sugadintas, netelpa; prašome kreiptis į Klientų Aptarnavimo centrą norėdami pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti pinigus yra įmanoma.

Apdaila Duobute, Crystal, Blizgučiais
Siluetas A-LINE
Proga Keltas
Modelio Numeris PD103
Iškirpte V-Kaklo
Mados Elementas paprastas
Audinio Tipas Šifono
Kilmės KN(Kilmės)
Rankovės Stilius Nuo Peties
Prekės Pavadinimas Bealegantom
Built-in Liemenėlė Taip
Talėja Natūralus
Elemento Tipas Prom Dresses
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Medžiaga MIKROPLUOŠTO, Poliesteris, MEDVILNĖS
Tikrasis Vaizdai Taip
Traukinys Nėra
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis

Parašyti atsiliepimą

Bealegantom 2021 Seksualus Gradientas Ombre Ilgai Prom Dresses Šifono Vaivorykštės Spalvų Užsakymą Oficialią Vakaro Suknelės, Šaliai Suknelė PD103

Bealegantom 2021 Seksualus Gradientas Ombre Ilgai Prom Dresses Šifono Vaivorykštės Spalvų Užsakymą Oficialią Vakaro Suknelės, Šaliai Suknelė PD103

SVEIKI ATVYKĘ Į MŪSŲ PARDUOTUVĘ Klausimas: aš nežinau, kuris dydis tinka man, kaip man pasirinkti dydį? Atsakymas: Mūsų dydžių lentelė yra JAV standartinio dydžio, jei nėra aišku, kas yra jūsų dydžio, prašome tiekimo biustas, juosmens, klubų ir aukštis mums. Klausimas:

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!