Kategorija

Gitara Kirtikliai Dervos, Silikono Formų Gitara Plectrums Universali Gitara Kirtikliai

Nauja

€0.53

€0.82

-35 %

Yra sandėlyje

Žymos: gitara kirtikliai elektros trikampis, gitara kirtikliai trikampis dydis, pasiimti telecaster, derva ženklelis pelėsis, "dunlop" gitara kirtikliai trikampis, pyragas žvaigždės formos, derva formų schüttler, gitaros pasiimti metalo trikampis, gitara kirtikliai pelėsis, gitaros modelis.

🎸【Pakuotę Įeina】 gausite 2vnt violetinė gitara plectrums pelėsių, ir 12 pastabos.formų, dydis yra maždaug. 6 x 5,2 colių, ir ji ateina 5 skirtingų storis: 0,5 mm, 0,75 mm, 1,0 mm, 1.2 mm, 1.5 mm.Įvairaus storio yra įvairių žaidimo tembrus.

🎸【Aukščiausios kokybės Medžiagos】 gitara kirtikliai pelėsių yra pagamintas iš geros kokybės silikono, su lygaus paviršiaus, labai minkštas, non-stick, patvarus ir lankstus, lengvai demold, ir gatavi produktai turi veidrodžio efektą.Galite naudoti muzikos įrašus kanifolijos glaistai, kad rūšių epoksidinės ir apdorodami juvelyrika.

🎸【Subtilus Dizainas】 dervos lieti pelėsių funkcijos platų kūno ir suapvalinta patarimas, kuri užkerta kelią skaldos ir tinka pirštu puikiai.Pusė gitaros pasiimti pelėsių turi skyles, kurios gali būti naudojamos siekiant padaryti keychains arba pakabučiai, ar siūlai per juos ir nešiotis su savimi visur.

🎸【Lengva Naudoti】 Tiesiog supilkite dervos į formų forma gitara plectrums.Jūs galite pridėti blizgučiai, džiovintos gėlės ar bet koks dekoratyvinis objektus jums patinka, ar sumaišykite dervos dažais, micas, pigmentai ir glitters padaryti dar daugiau unikalių.Daugkartinio naudojimo,Lengvai demold ir švarus.

🎸【Puiki Dovana】 Šių silikono dervos formos yra tokios puiki dovana sau arba kam nors, kas patinka muzika.Arba jūs galite naudoti šiuos silikono dervos pelėsis padaryti asmeninį gitara jai ir jam, už savo šeimos, draugų dovanas.Visiškai mėgautis juokinga PASIDARYK pats laikas.

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas ČIURKŠLĖS

Parašyti atsiliepimą

Gitara Kirtikliai Dervos, Silikono Formų Gitara Plectrums Universali Gitara Kirtikliai

Gitara Kirtikliai Dervos, Silikono Formų Gitara Plectrums Universali Gitara Kirtikliai

🎸【Pakuotę Įeina】 gausite 2vnt violetinė gitara plectrums pelėsių, ir 12 pastabos.formų, dydis yra maždaug. 6 x 5,2 colių, ir ji ateina 5 skirtingų storis: 0,5 mm, 0,75 mm, 1,0 mm, 1.2 mm, 1.5 mm.Įvairaus storio yra įvairių žaidimo tembrus. 🎸【Aukščiausios kokybės Medžiagos】

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!