Kategorija

18 VNT Black Karšto Lydalo Klijai Lazdos Paintless Dent Repair Tool su 8pcs Aliuminio Dent Removal Traukiant Skirtukai

Nauja

€7.30

€13.27

-44 %

Yra sandėlyje

Žymos: thor traukiant plaktukas, elektros kalimo plaktukas, traukiant šuo, kabelių traukimo, auto įrankis, dent kamščiatraukis plaktukas, vielos plaktukas, dent, dent įrankis, automobilių remontas įrankis.

✔【Klijų lazdelių ir skirtukus】:11mm * 270mm, klijų lazdelės tinka visi standartiniai klijai glun. 8pcs aliuminio skirtukus, kokybė yra geresnė nei plastiko, nėra lengva sugadinti. ✔【Profesionalius įrankius,】: Profesinės dent removal klijų lazdelės tinka automobilių dent repair ,ir taip pat yra naudojami įvairių medžiagų klijavimui.Pavyzdžiui, plastiko, metalo, medienos, popieriaus, elektronika, baldai, oda, amatai, batų, medžiagų, ir kt.Klijų lazdelės Karštų klijų pistoletas.Gali būti 100% apsaugoti originalius dažus metu naudoti jį. ✔【Naudojimo instrukcijos】: klijais klijuoti buvo įdėta į klijų pistoletas, įkaitintą su 100W klijų pistoletas, skirtas 5-8 minutes, tada surištos su atitinkamu paintless dent repair tools.Išlydyto klijais klijuoti reikia aušinamas 2 minučių prieš operaciją yra suremontuotas. (Šis rinkinys nėra klijų pistoletas, jums reikia įsigyti atskirai) ✔【Aukštos kokybės】: Dent Removal klijų lazdelės yra pagamintas iš netoksiškų ir aplinkai nekenksmingų medžiagų.Jie yra atsparūs aukštai temperatūrai ir turi puikų sukibimą. ✔【Produkto koncepcija】: Mes esame įsipareigoję aplinkos apsauga, aukštos kokybės, aukšto lygio aptarnavimas, greitas ir efektyvus, siekiant padėti jums pašalinti remontas, įlenkimų, tapti puikus įrankis ir geras padėjėjas remontuoti savo automobilį.Pastaba: nenaudokite savo rankomis paliesti tirpinto klijais klijuoti, kai jį naudoti.Neleisk, kad jūsų vaikas touch išvengti nudegimų, odos.

Pakuotė Byla
Funkcija Rankiniai Įrankiai
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Derinys, Plaktukai, Atsuktuvai, Lizdai, Peiliai
Prekės Pavadinimas FURUIX
Prašymas automobilių remontas įrankis, Įrankiai

Parašyti atsiliepimą

18 VNT Black Karšto Lydalo Klijai Lazdos Paintless Dent Repair Tool su 8pcs Aliuminio Dent Removal Traukiant Skirtukai

18 VNT Black Karšto Lydalo Klijai Lazdos Paintless Dent Repair Tool su 8pcs Aliuminio Dent Removal Traukiant Skirtukai

✔【Klijų lazdelių ir skirtukus】:11mm * 270mm, klijų lazdelės tinka visi standartiniai klijai glun. 8pcs aliuminio skirtukus, kokybė yra geresnė nei plastiko, nėra lengva sugadinti. ✔【Profesionalius įrankius,】: Profesinės dent removal klijų lazdelės tinka automobilių dent repair

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!