Kategorija

Žalvario Disko Apvalios Skardos Lapą H62 Vario Lydinys, Kietas Ratas Šlifavimo Dribsnių Aukštos Kietumas Geras Plastiškumas Folija Metalo Blizgesys

Nauja

€4.36

€7.27

-40 %

Yra sandėlyje

Žymos: žalvario juostelės, apvalūs stiklo plokštė 100, vario diskas, x370, ratas jungtis, viskas viename pc, abėcėlė "keychain", niūrus, Žalvaris, raundas silicio diskų.

modname=ckeditor

Informacija

*Vardas: Žalvario Plokštė

*Įvertinimas: H62

*Forma: Folija/Plokštė/Lapas

*Pakuotė: OPP sandarų maišelį uždaromos mažos partijos

*Prašome nedvejodami kreipkitės į mūsų tiekėjas specifikacijas ir didmeninės kainos.Mes galime iškirpti ir mašina formų ir dydžių, pagal jūsų projektą.

*Periodinės lentelės (visi mėlynos spalvos elementai gali būti pateikta jav)

Prekės Informacija

Apie Laivybos

Mes teikiame nemokamas pristatymas dauguma produktų.Kai kurie su ekonomikos laivybos ir kai kurie su express pristatymas.

Ekonomikos laivybos, yra daug variantų, įskaitant www.ptextile.lt Standartinis Pristatymas, ePacket, Korėja Paštu, POS Malaizija, Specialios Eilutės Yanwen ir kt.Dauguma pakuočių gali būti pristatytos per 10-35 dienas, tačiau kai kurioms šalims, ekonomikos pristatymas gali užtrukti iki 60 dienų (Brazilija gali praeiti 90 dienų).Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei mes galime būti bet kokios pagalbos.

Express pristatymas, FedEx IE&IP, UPS Užsklanda&Pagreitinta, DHL, DPEX yra dažniausiai naudojamas.www.ptextile.lt Premium Pristatymas, EMS, Yodel, SF Express yra taip pat prieinama.Express pristatymas paprastai trunka 4-12 dienų pristatymas.

Po Pardavimo ir Grįžtamaisiais

Prašome palikti mums, 5-žvaigždučių DSR reitingus, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.Jūsų grįžtamaisiais yra labai svarbu mums, ir mes tikimės, kad jums galėtų palikti mums teigiamų atsiliepimų.Mes norėtume palikti jums puikių atsiliepimų, taip pat.

Jei yra kokių nors problemų su logistikos ar produktus, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Mes turime užbaigti popardaviminių paslaugą sistemos jūsų paslaugoms visą laiką.

Visada yra būdas išspręsti problemą ryšių ir tarpusavio supratimą.Jūs galite susisiekti su mumis žemiau nurodytais būdais:

A. Per www.ptextile.lt Pranešimą arba Užsisakyti Pranešimus

B. Per Prekybos Vadybininkas

C. Per Laiškus ar kitus kontaktus

Mes suteikiame 30 Dienų besąlygiškai grąžinti už grąžinimui garantija, net produktas atvyko puikios būklės.

PREKYBOS SU MUMIS, PREKYBOS BE JOKIOS RIZIKOS!

Medžiaga Metalo, Žalvaris
Prekės Pavadinimas acgicea
Prekės Skersmuo 10cm
Produkto Savybės Žalvario Disko Turas Plokštė
Papuošalai Išvados Tipas Apyrankė Bazės
Kita Kontaktai pardavimo už daugiau di
Elemento Ilgio 10cm
Pakuotė Neutralioje pakuotėje
Metalų Tipas Vario
Elemento Aukštis 10cm
Modelio Numeris žalvario plokštės
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Plotis 10cm
Elemento Tipas Papuošalai Išvados
Prekės Svoris 20g
Matmenys kaip aprašyta, Gali būti supjaustytas

Parašyti atsiliepimą

Žalvario Disko Apvalios Skardos Lapą H62 Vario Lydinys, Kietas Ratas Šlifavimo Dribsnių Aukštos Kietumas Geras Plastiškumas Folija Metalo Blizgesys

Žalvario Disko Apvalios Skardos Lapą H62 Vario Lydinys, Kietas Ratas Šlifavimo Dribsnių Aukštos Kietumas Geras Plastiškumas Folija Metalo Blizgesys

modname=ckeditor Informacija *Vardas: Žalvario Plokštė *Įvertinimas: H62 *Forma: Folija/Plokštė/Lapas *Pakuotė: OPP sandarų maišelį uždaromos mažos partijos *Prašome nedvejodami kreipkitės į mūsų tiekėjas specifikacijas ir didmeninės

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!