Kategorija

Žaidimų Pelės Mygtukai Lentelė Kilimėlis Kilimų Isaac Pelės Mygtukai Bendrovė Demon Slayer Metro 2033 Darbalaukio Aklavietę Dota2 Žaidėjus Kilimų Anime Kilimėlis

Nauja

€4.33

€7.60

-43 %

Yra sandėlyje

Žymos: case moto macro demon slayer, pelės padas pratęstas demon slayer, pelės padas anime vyras, pelės padas anime gigante, pelės padas demon slayer 80x40, anime bags demon slayer, pelės padas anime de, led pelės mygtukai anime, galima skalbti pelės mygtukai anime, pelės padas xl demon slayer.

Mairuige profesinės privalumai:

Mes turime tvirtą ir profesionalus klientų aptarnavimas komanda su gamybos efektyvumą, pristatymo greitis ir išsamūs kokybės kontrolės procesą.Prašome manau, kad mes turime 16 metų profesinės gumos gamybos patirtį.Patenkinti savo "PASIDARYK pats" pritaikymas poreikiams, bet kokio dydžio ir stiliaus, ir laivas per 2-7 dienas, gaminiai yra aukštos kokybės ir gražus spalvų.Mes esame geriausias gumos produkto teikėjas, galite nusipirkti vieną ar pirkimas urmu.

Jei turite kokių nors idėjų apie custom modelio stilių ir dydžių, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba ir siųsti nuotrauką į JPG arba PNG formatu, kad mūsų pašto dėžutę, arba internetu klientų aptarnavimo, kad atitiktų jūsų poreikius.

Pelės padas produkto aprašas paskirtis

mairuige produktai yra gaminami pagal aukščiausius kokybės standartus.Naudojant mercerized vandeniui medžiagos ir natūralaus kaučiuko, galima pastumti tiksliai, stabilios, ne nyksta, minkštas ir lankstus, atsparus vandeniui ir neslidus, patogus naudotis, lengva valyti ir ilgą tarnavimo laiką.

Siužetas būtų naudojamas

Pelės kilimėliai, stalo patiesalai, kilimėliai, kilimai, reklamos akcijos, sukaktį, viešųjų ryšių planavimo, prekybos mugėse, Interneto kavinės, kompiuteriniai biuruose, rankdarbiai, gimtadienius ir t. t.

Foto Parodyti

Q1:Kiek tai užtruks, pritaikyti RGB pelės mygtukai?

A1:Custom trunka apie 2-3 dienas.

Q2:Kaip ilgai aš galiu siųsti į mūsų šalį?

A2:vidutinis šalies poreikius 15-37 dienų.Nuotolinio šalyse, pavyzdžiui, Afrikoje, Pietų Amerikoje, Okeanijoje gali užtrukti ilgiau.Mes naudojame greitas ir kokybiškas transportavimo metodas, siekiant padėti jums laivo.

Q3:Koks dydis ir rezoliucija ar jums reikia pritaikyti savo įvaizdį?

A3:pavyzdžiui, jums reikia pritaikyti 40X90CM pelės padas, man reikia, galite siųsti 41X91CM vaizdą, nuotrauka turėtų viršyti pelės mygtukai 1CM, taip, kad jūsų nuotraukos nebus deformuotas, rezoliucija reikalauja daugiau nei 1000 pikselių, žinoma, didesnė Rezoliucija leis spausdinti aiškiau.

Q4:Bus nuotraukos turi spalvų skirtumas?

A4:Nes iš principo vaizdo produkcijos, ir priežastis, šviesos indikatorius, pelės padas tikrai bus blogiau nei originalus vaizdas.Tai yra normalu.Jeigu tu negali priimti jį visiškai, prašome don ' t buy it.

Mieli draugai, esu pagerbtas apsilankyti mūsų parduotuvėje.Jei jums patinka mūsų gaminiai, bet nori didesnių pelės mygtukai arba naudoti jį kilimas, pagalvėlės, padėkliukai ir kt.prašome susisiekti su mumis tiesiogiai.Mūsų pelės padas palaiko custom pelės kilimėliai bet kokio dydžio, linkiu jums laimingo gyvenimo.

Medžiaga Guma, Gumos ir Tikslumo, audimas
Taikomas vietos Home / Office / Lauko
Modelio Numeris XXL
dydis 30X60/30X70/40X80/40X90CM
Prekės Pavadinimas Mairuige
Produktų Statusas SANDĖLYJE
style1 Anime / Games / Gyvūnai / Art
Stilius Neslidžia
Pavadinimas Ordinar kilimėlis /rgb Pelės mygtukai / lentelė kilimėlį / kilimas kilimėlis
Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotė Taip

Parašyti atsiliepimą

Žaidimų Pelės Mygtukai Lentelė Kilimėlis Kilimų Isaac Pelės Mygtukai Bendrovė Demon Slayer Metro 2033 Darbalaukio Aklavietę Dota2 Žaidėjus Kilimų Anime Kilimėlis

Žaidimų Pelės Mygtukai Lentelė Kilimėlis Kilimų Isaac Pelės Mygtukai Bendrovė Demon Slayer Metro 2033 Darbalaukio Aklavietę Dota2 Žaidėjus Kilimų Anime Kilimėlis

Mairuige profesinės privalumai: Mes turime tvirtą ir profesionalus klientų aptarnavimas komanda su gamybos efektyvumą, pristatymo greitis ir išsamūs kokybės kontrolės procesą.Prašome manau, kad mes turime 16 metų profesinės gumos gamybos patirtį.Patenkinti savo PASIDARYK pats pritaikymas

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!