Kategorija

Kavos Matavimo Šaukštelis 1 Šaukštas Ilga Rankena, Nerūdijančio Plieno Šaukštą Kavos, Pieno Milteliai, Vaisių Milteliai, Nustatyti 5

Nauja

€8.03

€14.33

-43 %

Yra sandėlyje

Žymos: pieno milteliai šaukštas, kavos samtelis, plastiko miltelių šaukštelis, baltymų scoop, pieno milteliai scoop, matuoklis šaukštas, foamiran, 15ml šaukštas, kavos masto, milteliai priemonė scoop.

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

nerūdijančio plieno, saugių ir sveikų žmonių, tvirtas ir patvarus naudoti.Poliravimo baigė dėl lygaus paviršiaus, užtikrinama, be aštrių kraštų.

[ILGA RANKENA DIZAINAS]Extra ilga rankena patogiau su šlapia danga ir tinkamas kavos milteliai lengvai iš gilų indą.Ji gali kreiptis dėl kavos per daug.

[LENGVAI valoma] kavos šaukštas yra lengva valyti ir saugiai į vietą indaplovėje.Tiesiog nuvalykite jį pagal karšto vandens arba mesti jį į indaplovės.

[TINKA] puikus matavimo kavos, kakavos, arbatos, miltų, ir grietinėlė.Baltymų milteliai yra dar daugiau.Tikslūs matavimo, vienas samtelis yra 15ml.

Klasikinio stiliaus kavos samtelis, graviruotas matavimai rankenos,tvirtas, lengva valyti ir plauti indaplovėje.

Puikiai tinka matuoti iš tikslią sumą milteliai karšto kakavos arba kavos , tai matavimo samtelis yra mažas daiktas, kad gali padaryti didelį skirtumą per judriausias dienos metu.

Jis yra pakankamai mažas, kad jūs galite įdėti jį į kišenę arba virėjo švarkas ir pakankamai lengvas, kad jums nebus net nepastebi, tai ten.

puikus kavos parduotuvės, kavinės, restoranai ar viešojo maitinimo paslaugas, tai šaukštas, gali imtis spėlionė greitai matavimai ir padės padaryti jūsų gyvenimą virtuvėje lengviau.

Skalė: 15ml

Spalva: sidabrinė

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Dydis: ilgis 14.7 cm, plotis-3.7 cm

Pakuotės Turinys:

5 x nerūdijančio plieno matavimo šaukštas (su skale)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Kavos Matavimo Šaukštelis 1 Šaukštas Ilga Rankena, Nerūdijančio Plieno Šaukštą Kavos, Pieno Milteliai, Vaisių Milteliai, Nustatyti 5

Kavos Matavimo Šaukštelis 1 Šaukštas Ilga Rankena, Nerūdijančio Plieno Šaukštą Kavos, Pieno Milteliai, Vaisių Milteliai, Nustatyti 5

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis! nerūdijančio plieno, saugių ir sveikų žmonių, tvirtas ir patvarus naudoti.Poliravimo baigė dėl lygaus paviršiaus, užtikrinama, be aštrių kraštų. [ILGA RANKENA DIZAINAS]Extra ilga rankena patogiau su šlapia

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!