Kategorija

2 Kanalų 5V (12V Relė 24V Modulis su Optocoupler Atskirai Aukšto ir Žemo Lygio Sukelti Valdyba

Nauja

€0.94

Yra sandėlyje

Žymos: 5v, AC, relės lizdas, relė sukelti, arduino relė, relė, 4 kanalų optocoupler atskirai modulis, 12v impulso relė, 12 v relė, 24v ac.

2 Kanalų 5V (12V Relė 24V Modulis su Optocoupler Izoliacija Paramos Aukšto ir Žemo Lygio Sukelti Valdyba

Modulio aprašymas: 1. Modulis priima originali aukštos kokybės relės, maksimali apkrova paprastai atidaryti sąsaja: AC 250V/10A, 30 v DC/10A; 2. Naudojant pleistrą optocoupler atskirai, stiprus gebėjimą vairuoti, stabilių rezultatų; sukelti srovė 5mA; 3. Modulio darbo įtampa 5V12V24V 4. Modulis gali būti sukeltas megztinis nustatyti aukštą ar žemą lygį; 5. Triktims dizainas, net jei kontrolės linija neveikia, relė negali judėti; 6. Maitinimo indikatorius (žalia), relės būsenos indikatorius (raudona) 7. Sąsaja dizainas yra patogus, visos sąsajos galima prijungti tiesiogiai per kaladėlę, kuri yra labai patogu. 8. Su 4 tvirtinimo varžtų angų, skylių 3.1 mm Modulis sąsaja: 1.DC: Prijunkite teigiamo poliaus maitinimo (įtampa reikalauja relay) 2.DC-: Prijungtas prie neigiamo poliaus, elektros energijos tiekimas 3.IN: gali kontrolės relė traukti aukšto ar žemo lygio Relės išėjimas: 1.NR.: relės normaliai atviras sąsaja, relė yra sustabdomas prieš siurbimo, ir tai yra trumpas-jungimas su COM, po siurbimo. 2.COM: Relay bendroji sąsaja 3.NC: relė paprastai užsidaro sąsaja, ir relė yra užtrumpinti COM prieš siurbimo uždarytas.Aukštos ir žemos sukelti pasirinkimas: 1. Kai megztinis yra užtrumpinti, kad MAŽAI, tai lemia žemas lygis; 2. Kai megztinis yra užtrumpinti, kad didelis, tai sukėlė aukšto lygio.

Apsaugoti Funkcija Epoksidinės
Teorija Elektromagnetinės Relės
Kilmės KN(Kilmės)
Naudojimas Bendrosios Paskirties
Įtampa 5V 12V 24V
Sertifikavimo Nėra
Kontaktų Apkrova Didelės Galios
Prekės Pavadinimas ARTOU
Maitinimo Šaltinis DC
ParentNumber 125514
Modelio Numeris 2 kanalų

Parašyti atsiliepimą

2 Kanalų 5V (12V Relė 24V Modulis su Optocoupler Atskirai Aukšto ir Žemo Lygio Sukelti Valdyba

2 Kanalų 5V (12V Relė 24V Modulis su Optocoupler Atskirai Aukšto ir Žemo Lygio Sukelti Valdyba

2 Kanalų 5V (12V Relė 24V Modulis su Optocoupler Izoliacija Paramos Aukšto ir Žemo Lygio Sukelti Valdyba Modulio aprašymas: 1. Modulis priima originali aukštos kokybės relės, maksimali apkrova paprastai atidaryti sąsaja: AC 250V/10A, 30 v DC/10A; 2. Naudojant pleistrą optocoupler atskirai,

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!