Kategorija

Lectric dantų šepetėlį 3D Pusėje Sonic E USB Įkrovimo Pakeitimo Teptuku Vadovai 5 Režimai " Smart Vandeniui Valyti Dantis Vaikams

Nauja

€12.03

€24.06

-50 %

Yra sandėlyje

Žymos: vaikų dantų šepetėlis elektrinis gyvūnų, 128GB emmsp, dantų šepetėlį turėtojas, 12v pūstuvas, 360 dantų šepetėlis, dantų šepetėlis uv, 12ax7 ecc83, baterija dantų šepetėlis, dantų šepetėlis, šepetys, dantų šepetėlis elektrinis.

5 Režimu Sonic Elektriniai dantų Šepetėlis Vaikams 3D Ultragarso U-Formos Dantų Šepetėliu Trys Pusės USB Įkraunamas Dantų Valymas Šepetėliu Vaikams

Savybės:

1.U-formos hyperboloid 3D dizainas gali valyti dantis į visas puses, o ne aklaviečių ir kreipkitės į dantenas ir dantis su ergonomiška puikiai tinka. 2.Naujoviškas 3D garso bangų technologija ir didelio tankio masažuoklis šeriai gali tvirtai garantuoti, patogi guma masažas ir efektyvus dantų valymas reklamuoti savo dantų sveikata ir likti šviežią kvapą. 3.Netoksiškas ir bekvapis TPE medžiagos gali vengti dirgiklių arba dirgina dantų, patvarios, ilgai naudoti, be lengva deformacija. 4.IPX7 atsparus vandeniui dizainas leidžia valymas vėjas ir išlaikyti patogumui, gali būti saugiai naudojami vonia ir dušo kabina. 5.Paramos automatinis išsijungimas apsauga, trumpo jungimo apsauga, ir įtampos apsaugos naudojant patobulintos saugos. 6.Pažangi 30 sekundžių zonoje perjungimo priminimas ir 2 minutes, automatinė stop funkcija, ne daugiau rūpesčių apie per ilgai arba nepakankamas naudojant laiko, jaustis laisvai galite daryti ką nors kita vienu metu. 7.Įmontuota įkraunama baterija, gali suteikti bevielio veikimo ir nenutrūkstamą malonumą, idealiai tinka tiek namuose, tiek kelionių naudoti su prieinamas dantų priežiūros, bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: TPE Rankenėlės Spalva: Rožinė/Mėlyna(Pasirinktinai) Dažnis: 32000rpm Įtampa: 5V Galia: 2W Baterijos Talpa: 500mAh Maitinimas: USB Įkrovimas Vandeniui atsparus: IPX7 Darbo Režimas: 5 Režimai(Clean Mode/Baltos Spalvos Režimas/Poliravimo Režimas/Lengvas Režimas/Jautrus Režimas) Įkrovimo Laikas: apie 3 Val. Triukšmas: 55dB Pastaba: Prašome leisti tam tikrą nuokrypį dėl vadovo matavimo ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš perkant.Spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų kompiuterio ekranų ir vaizdo parametrai.Dėkojame už jūsų supratimą!

Pakuotė:

1* U-Formos Elektrinis Dantų Šepetėlis 1* USB Kabelis 1* Naudotojo Vadovas

Atsiliepimai Ir Paslaugos:

1) Mūsų tikslas yra suteikti Aukščiausio Lygio Klientų Aptarnavimas, ir mūsų klientų aptarnavimo specialistai yra visada stovi išspręsti bet kokią jūsų problemą.Jei turite klausimų dėl pristatymo laiko ir kokybės trūkumais & daiktų, ne gavo, prašome susisiekti su mumis, mes galime suteikti jums patenkinti atsakymas ir rezoliucija.Mes labai vertiname jūsų 5 ŽVAIGŽDUČIŲ TEIGIAMŲ atsiliepimų ir prašau, nepalikite neigiamų atsiliepimų, be prašo pagalbos. 2) Mes žada teikti geriausias paslaugas mūsų vertingų klientų.Parduodame kokybiškus produktus su geriausią kainą ir aukščiausios kokybės paslauga.Į visus klausimus bus atsakyta per 24 valandas (išskyrus šeštadienį ir sekmadienį bei švenčių diena).Jei turite kokių nors klausimų, nedvejodami kreipkitės į mus.

Mokėjimai:

1) Prieš perkant, Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas.Arba ne,prašom pataisyti prieš mokėjimą. 2) Prašome palikti pastaba mokėjimo pranešimą, kai atliekant mokėjimą, jei turite bet kokį specialų prašymą (spalvos/dydis). 3) telefono numerį, rekomenduojama tikslesnį pristatymo.

Prekių Pristatymas Ir Įteikimas Terminas:

1) Daiktų, bus pristatomi per 1-3 darbo dieną po apmokėjimo baigtas gavo. 2) prekės yra vežamos per ekonomikos pašto (mes atsiųsime savo paketą nemokamai sekimo numerį), pasiekia dauguma šalių per 10 45 darbo dienas. 3) Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, tai gali užtrukti iki 45 dienų.Jei jūs negalite gauti ją po 60 darbo dienų.Prašome susisiekti su mumis dėl rezoliucijos. 4) Laivybos gali turėti įtakos švenčių, renginių ir kitų neaiškumų.Mes negalime garantuoti atvykimo laiko. 5) reikia pažymėti, kad klientas iš ITALIJOS ir Brazilijos, dėl savo šalies griežtai UŽSAKYMĄ politikos MERCHANDISES iš Rytų Azija, pristatymo greitis gali būti labai vėluoja . 6) Jei jums nepatinka, atrodytų, seniai laivybos laikas, nereikia pasiūlymą.Mes nenorime, kad gauti neigiamą arba neutralų arba mažai DSR balą tik dėl laivybos laikas. 7) Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. 8) Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Įkrovimo laikas apie 3 valandas
Dažnis 32000rpm
Kiekis 1
Modelio Numeris 104170
Amžiaus Grupė Vaikai
Kilmės KN(Kilmės)
atsparus vandeniui IPX7
Baterijos Talpa 500mAh
Įtampa 5V
Medžiaga TPE
Triukšmo 55dB
Maitinimo Šaltinis USB įkrovimas
Commodity Quality Certification Nėra
Galia 2W
rankenos spalva Rožinė/Mėlyna(pasirinktinai)
Elemento Tipas elektrinis dantų šepetėlis
Sertifikavimo Nėra
Tipas Akustinių Bangų
dydis U Electric Toothbrush

Parašyti atsiliepimą

Lectric dantų šepetėlį 3D Pusėje Sonic E USB Įkrovimo Pakeitimo Teptuku Vadovai 5 Režimai

Lectric dantų šepetėlį 3D Pusėje Sonic E USB Įkrovimo Pakeitimo Teptuku Vadovai 5 Režimai " Smart Vandeniui Valyti Dantis Vaikams

5 Režimu Sonic Elektriniai dantų Šepetėlis Vaikams 3D Ultragarso U-Formos Dantų Šepetėliu Trys Pusės USB Įkraunamas Dantų Valymas Šepetėliu Vaikams Savybės: 1.U-formos hyperboloid 3D dizainas gali valyti dantis į visas puses, o ne aklaviečių ir kreipkitės į dantenas

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!