Kategorija

10vnt/Daug Star kalnų krištolas Embellishment Metalo Dekoratyvinis Mygtuką "Pasidaryk pats" Plaukų Aksesuarų, Amatų Reikmenys

Nauja

€3.06

€3.83

-20 %

Yra sandėlyje

Žymos: kulka mygtukai sidabro, strazdų embellishment, šeimos karka mygtukai, didelis mygtuką embellishment, flatback embellishment, raštinės reikmenys metalo mygtukai, emalio flatback karūna, kambario dekoracija derliaus priedai, mygtukas dekoras, apyrankės cirkonio mygtukai.

Dėl skirtingų partijų,skirtingų ekrano ir skirtingų šviesos, nuotraukos gali neatitikti faktinių spalva elementą.Prašome įsitikinkite, kad jūs ne tai, prieš jums užsisakyti.

1. Prašome pažymėti, jei jums pasirinkti, paprastu paštu ,nėra stebėjimo informaciją į paskirties šalį,paprastai trunka 30-60days, jei jūs ne gauti per 60days, prašome susisiekti su mumis ir gauti grąžinamąją išmoką.prašome ne ginčo per 60days.

2. prašome pabandyti pasirinkti Registruotu paštu,epacket,www.ptextile.lt standartinis pristatymas šie laivybos metodą su stebėjimo informaciją.

3. Kai jums pasirinkti, paprastu paštu, bet jūsų užsakymo suma didesnė nei 10dollars, mes pasirūpinsime geriau laivybos metodas jums.Kai kuriose šalyse yra didesnė kaip 25 dolerių pasirinkti Epacket ar www.ptextile.lt standartinis pristatymas metodas gali gauti nemokamas pristatymas, laivybos mokestis bus sumažinti automatiškai, kai jūsų užsakymą.

4. Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas, nes neteisingą adresą ir pristatymo gedimas,mes jums atsisakyti išsiųsti ar grąžinti pinigus.

1.jūs galite atšaukti užsakymą, kol mes užpildykite sekimo numerį,bet jūs turite pasirinkti"pirkėjas ne noriu, kad dabar"arba"kita priežastis",ar atsisakysime atšaukti ir gabenti prekes.

2. Jūs galite gauti grąžinamąją išmoką per siuntą 60days, jei jūs ne gauti prekes,pasirinkite "asmeninių priežasčių", kai taikoma grąžinamoji išmoka.

3. Jei elementas, kurį gauti žalos arba prekių trūkumą,prašome susisiekti su mumis pirmą kartą ,prašome nesuteikia neigiamą komentarą tiesiogiai.ačiū.

Modelio Numeris WAB154
Naudojimas lankai apdaila
Mygtuko Tipas Kartu Mygtuką
Stilius flatback
Medžiaga Cinko Lydinys
Formos Žvaigždė
Spalva Auksas
Tipas Didmeninės No
Rinkinys Tipas No
Spot goods Taip
Sandarinimo metodas burbulas pack
Technics Danga
Funkcija Eco-Friendly
naudojimo būdas Klijuoti su klijais
Prek.kod 10vnt
Apdaila Cirkonio
Kilmės KN(Kilmės)
dydis 2.3 cm*2.4 cm
ornamentas Kalnų krištolas
Produkto Tipas Mygtukų
Metalo Tipas Cinko Lydinys

Parašyti atsiliepimą

10vnt/Daug Star kalnų krištolas Embellishment Metalo Dekoratyvinis Mygtuką

10vnt/Daug Star kalnų krištolas Embellishment Metalo Dekoratyvinis Mygtuką "Pasidaryk pats" Plaukų Aksesuarų, Amatų Reikmenys

Dėl skirtingų partijų,skirtingų ekrano ir skirtingų šviesos, nuotraukos gali neatitikti faktinių spalva elementą.Prašome įsitikinkite, kad jūs ne tai, prieš jums užsisakyti. 1. Prašome pažymėti, jei jums pasirinkti, paprastu paštu ,nėra stebėjimo informaciją į paskirties

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!