Kategorija

Šviesos Muzikos Gatling Bubble Gun Burbulas Vandens Aparatas Automatinis Elektros Burbulo Pūtimo Mašina Strzelanki Su Šviesą & Muzika

Nauja

€1.75

€3.12

-43 %

Yra sandėlyje

Žymos: vandens oriniams, ventiliatoriaus burbulas mašina, burbulai shooter, bubbl, didelis burbulas ginklą, burbulų pistoletas mašina, bubble gun muilas, buble gum mašina, pistoletas vr, plastikinių žaislų.

Aprašymas:

1. Naujoviškas Burbulas Dizaino Burbulas Mašina": naujas dizainas, naudoti Kūrybiškumą, didelis, įdomus bubble gun nustebinti vaikus.Priimti Gatling išvaizdą, struktūrą, 8 burbuliukai, šimtai spalvingų burbulų gali būti prapūsti iš kiekvieną minutę, Atrodo linksmiau ir įdomiau.Cool formos ir skirtingų stilių, kad jis unikalus burbulas žaidėjas, kuris traukia aplinkinių regėjimo lauke.Labai tinka šeimoms su daug vaikų ar bet rinkti.

2. Vaikams Abs Medžiaga: Gatling burbulas mašina, žaislai, pagaminti iš saugių ir aukštos kokybės ABS plastiko, saugūs ir patvarūs, sandarūs ir nepralaidi vandeniui, apvalios konstrukcijos, jokių aštrių briaunų ar nemalonius kvapus, burbulas žaislas labai saugus vaikams ir naminiams gyvūnams, nereikia jaudintis dėl savo vaikų buvo sužeisti.Galite saugiai atlikti burbulas mašina vaikams ir mėgautis burbulas.Tai yra įdomus ir interaktyvios žaislo, kuris gali išlaikyti juos linksmino ilgą laiką.

3. Saugus Kietas Ventiliatorius Režimas: Mūsų burbulas mašina pyplys turi ventiliatoriaus režimu.Ventiliatoriaus mentės yra pagamintas iš minkštos kempinės, ir kai vaikai jaučiasi pavargę po vejasi, jie bus jaustis labai karšta.Burbulas blaster gali būti naudojamas kaip mažas ventiliatoriaus duoti atvėsti ir patogiai vėjo.Geriausia atmosfera putų mašina vidaus ir lauko veikla (pvz., gimtadienio, šventės, iškylos, vaikų pasirodymų, baseinas, žaisti, fotografija, etc.).

4. Lengva Naudoti: Mūsų spalvotų burbulų mašina naudoja 3 AA baterijos (baterijos neįtrauktos), lengva įdiegti ir naudoti.Supilkite burbulas vandens ant atsarginių valdyba, įmerkite--bubble gun burbulo vandens, ir tada paspauskite jungiklį ir mėgautis burbulo metu.Žaislas blaster yra nepralaidi vandeniui, plombos ir neslidus rankenos taip, kad vaikai gali kreiptis į šonus arba aukštyn ir žemyn, nesukeliant sumaišties ar žalos mašina.

5. Platus Taikymas: Mūsų burbulas mašina labai tinka vidaus ir lauko veikla, taip pat gali būti naudojamas kaip šalis, gimtadienio ar jubiliejaus dovana.Ar jūs planuojate priimančiosios šalies savo vaikams, ar švęsti savo gimtadienius, mūsų burbulas ginklai yra svarbiausias šalies.

6. Apie burbulo sprendimas: Dėl logistikos problemų, burbulas skystis gali reikėti koreguoti pagal save, taip, kad vaiko hands-on " galimybes bus galima patobulinti.

7. Su Lights & Music: naujas pridėjo šviesą skleidžiantys ir muzikos funkcijas.Kai jūs paspauskite mygtuką, jis bus skleidžia šviesą, o muzikos ir pop burbuliukai.Jį žaisti ir, kad jūsų vaiko dėmė.Be to, naujas stilius taip pat prideda Vieną skylę, devynių duobučių Gatling, daugiau burbulų.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Šviesos Muzikos Gatling Bubble Gun

Medžiaga: ekologiškos žaliavos ir elektroninės dalys

Dydis: apie 20*7*9.5 cm/7.87*2.76*3.74 colių

Spalva: juoda/aukso/rausva

Pakavimo Sąrašas:

Bubble machine*1 (be baterijos)

Burbulas Board*1

Tuščias Butelis*1

Pastabos:

Jei radote burbuliukai prilipti prie burbulas lizdą, burbulai yra ne sklandžiai, nes akumuliatoriaus energijos nepakanka, rekomenduojama pakeisti baterija laiko.

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten gali būti kai kurių spalvų skirtumas, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, gali būti tolerancija produkto dydžio.

Modelio Numeris burbulas mašina
Lytis Unisex
Tipas bubble gun
Rekomenduojame Amžius 7-12y
Brūkšninis kodas No
Medžiaga Plastikiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Įspėjimas Nėra
Formos Ilgai
Savybės Mirksi

Parašyti atsiliepimą

Šviesos Muzikos Gatling Bubble Gun Burbulas Vandens Aparatas Automatinis Elektros Burbulo Pūtimo Mašina Strzelanki Su Šviesą & Muzika

Šviesos Muzikos Gatling Bubble Gun Burbulas Vandens Aparatas Automatinis Elektros Burbulo Pūtimo Mašina Strzelanki Su Šviesą & Muzika

Aprašymas: 1. Naujoviškas Burbulas Dizaino Burbulas Mašina : naujas dizainas, naudoti Kūrybiškumą, didelis, įdomus bubble gun nustebinti vaikus.Priimti Gatling išvaizdą, struktūrą, 8 burbuliukai, šimtai spalvingų burbulų gali būti prapūsti iš kiekvieną minutę, Atrodo linksmiau

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!