Kategorija

Tilta Branduolys-Nano Motorinių WLC-T04 M2 Belaidžio atlikite focus variklis ROIN S SONY A7 GH5 S1H 5D MARK 4 Fujifilm XT3

Nauja

€126.01

€247.07

-48 %

Yra sandėlyje

Žymos: instax mini, fujifilm xt3, fuji xt30, medienos gh5 narve, a7 iii, narvas gh5, tilta riešo gh5, fujifilm xt30, 5d mark iv, branduolys m.

[xlmodel]-[custom]-[8888] Daugiau Informacijos

TILTA Branduolys-Nano Motorinių RINKINYS WLC-T04-M2

Branduolys-Nano " yra revoliucinis belaidis objektyvas kontrolės sistemos, specialiai suprojektuotos delninių gimbal sistemas.Ji leidžia vienam operatoriui kontroliuoti objektyvo pavaros, o vienu metu veikiančių jų gimbal.Nano sistema yra suderinama su visais DSLR, veidrodžio, ir modifikuotų cine-stilių vintage photo lęšius!

Branduolys-Nano naudoja visiškai naujas šiuolaikines elektros energiją miniatiūriniai variklis.Nano Motorinių funkcijų, mažai triukšmo ir didelis sukimo momentas.Jis gali atlikti super greitai sutelkti dėmesį traukia su silent tikslumas!Built-in 15mm lazdele adapteris leidžia lanksčiai ir suderinamumo su įvairiais kamera platformoms ir profesionalūs montavimo būdus.

Variklis turi 5-18V įvesties tolerancijos galia per Mikro USB prievadą.Tai leidžia variklių galia turi būti sudarytas iš G2X tilt varikliai 5V Micro USB išėjimas arba per P-bakstelėkite 5V Micro USB kabeliu (parduodamas atskirai).

Nano Variklis turi savo built-in pavara, kurie bendrauja tiesiogiai su Nano Vertus Varantys Valdytojas.Tai paneigia reikia prijungti atskirą MDR jūsų įrenginys, leidžiantis labiau kompaktiškas fotoaparato sąranka ir greičiau sąrankos metu.Tiesiog nustatykite Nano Variklio ir Nano Vertus ratukinį Valdiklį, kad tas pats kanalas, ir jūs turite pilną kontrolę.Belaidžio spektrą tiek Nano Vertus ratukiniu Valdikliu ir Nano Variklis yra 300 metrų!

Variklis leidžia automatinis kalibravimas objektyvo, taip pat rankinis kalibravimas, jei jūs naudojate lęšiai, kurie dont turite sunku pabaigos sustoja glaudžiai dėmesio ir infinity per gebėjimas nustatyti A-B ribas Nano Vertus Varantys Valdytojas.Kiekvienas variklis turi 0.8 mod, kuris yra standartinis įrankio dydis daugeliui kino objektyvai.Sukimo momentas Branduolys-Nano Motorinių ne 5.5 V yra 0,65 Nm ir ne 14.8 V 1Nm

Nano Variklio, taip pat galima jungtis prie Branduolio-Ms PADARĖ vertus vieneto ir rankiniai spaustuvai, sudarant sąlygas įvairių būdų, kaip kontroliuoti, variklio, kaip jums atrodo tinkama.

Galiausiai, Nano sistemos gali suteikti įrašų Run/Stop funkcija daug kamerų sistemų, naudojant kelis skirtingus kabelius mes siūlome sistema.

Pls dėmesį, kad fotoaparatas, objektyvas, ir baterijos nėra įtrauktas.tai yra langas.

Pastaba:

1. Galiojančią jūsų telefono NUMERIS laivybos būtina.Kitaip mes negalime garantuoti, pristatymas.

2. Mūsų kaina neįeina importo muitas, vietos mokesčius, PVM, ar kitų paslėptų mokesčių.Šie mokesčiai pirkėjų atsakomybę.Prašome patikrinti, Su savo šalies Muitinės tarnyba prieš perkant.

3. Mes laivas šį elementą www.ptextile.lt standartinis pristatymas arba DHL greitas pristatymas pagal jūsų pasirinkimą.Pls susisiekti su mumis dėl laivybos informacijos, jei jūs iš Pietų Amerikos ir Artimųjų Rytų.

[xlmodel]-[foto]-[0000] Nuotraukos Sąrašą

Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotė Taip
Modelio Numeris WLC-T04-M2
Prekės Pavadinimas noircerf

Parašyti atsiliepimą

Tilta Branduolys-Nano Motorinių WLC-T04 M2 Belaidžio atlikite focus variklis ROIN S SONY A7 GH5 S1H 5D MARK 4 Fujifilm XT3

Tilta Branduolys-Nano Motorinių WLC-T04 M2 Belaidžio atlikite focus variklis ROIN S SONY A7 GH5 S1H 5D MARK 4 Fujifilm XT3

[xlmodel]-[custom]-[8888] Daugiau Informacijos TILTA Branduolys-Nano Motorinių RINKINYS WLC-T04-M2 Branduolys-Nano yra revoliucinis belaidis objektyvas kontrolės sistemos, specialiai suprojektuotos delninių gimbal sistemas.Ji leidžia vienam operatoriui kontroliuoti objektyvo pavaros,

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!