Kategorija

HORMANN HS1 HS2 HS4 868 HSE2 HSM2 HSM4 HSP4 HSP4-C HSD2-A HSD2-C HSZ1 HSZ2 Nuotolinio Valdymo popierinės kopijavimo aparatų matricos 868.35 MHz.

Nauja

€7.53

€15.05

-49 %

Yra sandėlyje

Žymos: switch zyxel, 8 switch valdymo garažas, mini rf siųstuvas, hormann nuotolinio, receptoris, hormann, 40 mhz nuotolinio valdymo pultas, aviečių pi nulio jungiklis, m7, 2 kanalų rf nuotolinio valdymo.

HORMANN HS1, HS2, HS4 868 Universalus Nuotolinio Valdymo popierinės kopijavimo aparatų matricos 868.35 MHz.

Prašome patikrinti suderinamumą iš žemiau pateikto sąrašo prieš perkant.Jei jis yra ne pats, nereikia pirkti.

Suderinama su:

HORMANN HS1, HS2, HS4 868

HORMANN HSE2 868

HORMANN HSM2, HSM4 868

HORMANN HSP4, HSP4-C 868

HORMANN HSD2-A, HSD2-C 868

HORMANN HSZ1, HSZ2 868 Klonavimo procesas yra įmanomas tik tada, jei jūs esate vienas originalus nuotolinio valdymo ir ji yra gera, tvarkinga.Suderinama su mėlynos spalvos mygtukai tik.Nėra suderinama su BS BiSecur versija.

Specifikacijos

Prekės būklė - Naujas

Trečiosios šalies nuotolinio valdymo.Ne HORMANN

Dekoderis IC - Nukopijuokite Kodą.

Dažnis - 868.35 MHz.

Darbinė įtampa - 12V DC 27A (Nemokamai akumuliatoriumi)

Perduoti atstumas - 25-50m į atvirą erdvę.Atviros erdvės, reiškia, nėra jokių trikdžių.Jokių sienų, durų, nėra medžių ar kitų kliūčių.Trukdžių, pavyzdžiui, garažo durų ar plytų sienos gali sumažinti nuotolinio valdymo žymiai svyruoti.

Geležinkelių kodas negali būti klonuotas.

Programavimo instrukcija

Etapas - 1

Gamyklos bandymų kodas šalinimas.Vienu metu paspauskite ir palaikykite mygtuką Ginklų ir mygtuką Išjungti, kol šviesos DIODAS mirksi 3 kartus.Laikykite paspaudę mygtuką Rankos.Atleiskite mygtuką Išjungti paspauskite mygtuką Išjungti lėtai 3 kartus, LED mirksi.Atleiskite mygtuką Rankos.Gam. kodas yra išbrauktos.Jei viskas buvo padaryta teisingai, tada po trumpo paspaudus bet kokį mygtuką, šviesos DIODAS ne flash.

Etapas - 2

Vieta, originalus nuotolinio valdymo ir kopijuoti nuotolinio valdymo taip arti, kaip įmanoma, kartu (atgal).Paspauskite ir palaikykite nuspaudę vieną mygtuką ant jūsų originalaus nuotolinio valdymo pultą ir mygtuką kopijuoti nuotolinio valdymo pultas, kuriuo jūs norite būti užprogramuotas tuo pačiu metu, maždaug 3 sekundes.LED indikatorius, tada mirksi tris kartus, po to nuolat greitai mirksi, rodo, kad mygtukas yra sėkmingai nukopijuoti.Pakartokite pirmiau klonas žingsnis, kitiems mygtukai, kurį norite kopijuoti.

Programavimo vaizdo saitą

https://www.youtube.com/embed/mgh2CNfsoJ4?rel=0

Pristatymas

Prašome užtikrinti, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas.Mes neatsakome už netinkamus ar nepristatyti adresą.Jei per klaidą galite pateikti užsakymą su klaidingą prekių pristatymo adresą, prašome susisiekti iš karto po pirkimo.Prekės bus išsiunčiami per 48 valandas nuo apmokėjimo gavimo / išvalytas (išskyrus savaitgalius ir švenčių dienas).

Pardavimo Sąlygos

Prašome perskaityti ir suprasti, iki varžytinių ar pirkti.

Grįžti Klaidingas & Ne Nekokybiškų Prekių, Visi produktai yra atskirai patikrinta prieš siunčiamos, siekiant užtikrinti, straipsniai, siunčiami iš puikios būklės.Jei gavote brokuotą produktą, prašome susisiekti su mumis elektroniniu paštu su prašymu pakeisti arba grąžinti pinigus.Prekė turi būti grąžinta per 14 dienų nuo pirkimo objektas turi būti grąžintas nepažymėta ir Originalioje Pakuotėje Grįžti laivybos kaina yra pirkėjo atsakomybė

Susisiekite Su Mumis

Jei turite kokių klausimų, prašome klausti.Aš atsakymo per 24 valandas.

Visi teigiami atsiliepimai bus grąžinami teigiamų atsiliepimų.Retais kad jūs turite problemų su savo elementą, mes primygtinai rekomenduojame susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mums bus malonu padėti, su jūsų problema

Elemento Aukštis 1inch
Elemento Tipas Apsauga Nuo Vagystės
Elemento Ilgio 1inch
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas SHIHAIJUXIN
Medžiagos Tipas PVC
Modelio Pavadinimas HORMANN HS1 HS2 HS4 868 HSE2 HSM2 HSM4 HSP4 HSP4-C HSD2-A HSD2-C HSZ1
Prekės Svoris 50g
Elemento Plotis 1inch

Parašyti atsiliepimą

HORMANN HS1 HS2 HS4 868 HSE2 HSM2 HSM4 HSP4 HSP4-C HSD2-A HSD2-C HSZ1 HSZ2 Nuotolinio Valdymo popierinės kopijavimo aparatų matricos 868.35 MHz.

HORMANN HS1 HS2 HS4 868 HSE2 HSM2 HSM4 HSP4 HSP4-C HSD2-A HSD2-C HSZ1 HSZ2 Nuotolinio Valdymo popierinės kopijavimo aparatų matricos 868.35 MHz.

HORMANN HS1, HS2, HS4 868 Universalus Nuotolinio Valdymo popierinės kopijavimo aparatų matricos 868.35 MHz. Prašome patikrinti suderinamumą iš žemiau pateikto sąrašo prieš perkant.Jei jis yra ne pats, nereikia pirkti. Suderinama su: HORMANN HS1, HS2, HS4 868 HORMANN

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!