Kategorija

Ourbondage 3 Dydis Miręs "Apple" Formos Lydinio Analinis Kaištis spalvotu LED Apačioje Butt Plug Vyrai Moterys Prostatos Masažas Suaugusiųjų Sekso Žaislai Šalis

Nauja

€16.06

Yra sandėlyje

Žymos: analinis žaislas, sėklidžių, prostatos massager, butt plug, ddr3 testeris, analinis led, "huawei" l31, vardinė prostatos massager, analinis, analinis kaištis su led, žiedas sizer įrankis.

Medžiaga-daiktai, pagaminti pagal Lydinio,Atsargūs, Poliravimo,Aukštos Kokybės.

Matavimai:

Dydis:A: Bendras ilgis: 9.1 cm,Dia 2.8 cm,svoris-63g.

Dydis B:Bendras ilgis 10.2 cm,Dia 3.4 cm,svoris 102g.

Dydis C:Bendras ilgis 11cm,Dia 4cm,svoris 150g.

Kiti dydį prašome patikrinti, paveikslų paroda.

Standartinis Pristatymas Metodas:

E-Pakelis: Paprastai trunka 25-35 dienas atvyko.

www.ptextile.lt Standartas: Paprastai trunka 20-35 dienų atvyko.

Greitas Pristatymas Metodas:

Kinija greitojo Pašto Paslaugų: 10% Nuolaida, laivybos mokestis.Paprastai trunka 12-18 dienų

DHL: 20% Nuolaida, laivybos mokestis Paprastai trunka 7-10 dienų

Dėl COVID-19, laivybos laikas nėra stabilus ne šį ypatingą laikotarpį laiko.LAIVYBOS visame PASAULYJE (Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse & APO/FPO)

Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir

susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra jūsų pasitenkinimą.Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų Verslo plėtrai, todėl prašome palikti 5 Žvaigždžių Atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktais, labai labai Ačiū.

Prašome nepalikite Neigiamų Atsiliepimų, be klausia mus padėti, prašome nedvejodami Susisiekti su mumis pirmą, jei turite kokių nors problemų.Atsiliepimai yra mūsų gyvenime, prieš jums palikti neutralų ar neigiamą atsiliepimą, susisiekite su mumis norėdami gauti geresnį sprendimą; mes atsakysime į visus laiškus kaip įmanoma greičiau.

Iš anksto dėkojame už jūsų kantrybę.Visi mūsų produktai yra visiškai Naujos užantspauduoti originalioje pakuotėje, jei produktai turės kokybės problema, mes grąžinsime ar repost produktus.Prekė turi būti grąžintas sąlyga buvo gautas, unworn.Pirkėjas yra atsakingas už laivybos saugiai ir gerai kamšalu pakuotės ir draudimo.

Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA. -Visi mūsų aukcionai yra PRIVAČIOS.

-Visi mūsų kroviniai yra paprasto UNMARKD PAKETAI.

-Mes neturime palaikyti jokių ASMENS ar ATSISKAITYMO INFORMACIJĄ apie failą.

-Mes neturime sudaryti adresatų sąrašus arba klientų profilius bet kokios rūšies.

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Metalo
Prekės Pavadinimas LYXZA
Elemento Tipas Analinio Sekso Žaislai

Parašyti atsiliepimą

Ourbondage 3 Dydis Miręs

Ourbondage 3 Dydis Miręs "Apple" Formos Lydinio Analinis Kaištis spalvotu LED Apačioje Butt Plug Vyrai Moterys Prostatos Masažas Suaugusiųjų Sekso Žaislai Šalis

Medžiaga-daiktai, pagaminti pagal Lydinio,Atsargūs, Poliravimo,Aukštos Kokybės. Matavimai: Dydis:A: Bendras ilgis: 9.1 cm,Dia 2.8 cm,svoris-63g. Dydis B:Bendras ilgis 10.2 cm,Dia 3.4 cm,svoris 102g. Dydis C:Bendras ilgis 11cm,Dia 4cm,svoris 150g. Kiti dydį

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!