Kategorija

Suaugusiųjų Sekso Žaislas Vibratorius Dildo Moterų G Spot Massager Klijuoti Vandeniui Atsparus Analinis Kaištis

Nauja

€3.37

€6.75

-50 %

Yra sandėlyje

Žymos: moterų dildo av vibratorius, av stick, dildo didžiulis, vietoje suvirinti, bananų dildo, vibrat, sexshop, clit, vario suvirintojas, dildo realistas.

100% brand new ir aukštos kokybės

Savybės:

GREIČIAU, LENGVIAU ORGAZMUS, kada tik norite!Šis vibratorius yra stiprus, universalus ir unikalus, kad padėtų jums pasiekti savo kulminaciją kiekvieną kartą.Jums bus įsimylėti fantastinis vibracijas, šis sekso žaislas turi pasiūlyti.

TEKSTŪRA NELYGUS VELENO ir pateiks jums naują malonūs pojūčiai, kurie bus vairuoti jūs išprotėjot!Minkštas, švelnus ticklers sužavės savo clit ir makšties sieneles, prieš jus net įjungti vibracijas!Unikalus veleno pajusite, beveik per daug gerai kad būtų tiesa.

NUOSTABI FUNKCIJAS pasirinkti iš!Lėtai sukurti savo susijaudinimą arba pereiti prie galinga vibracija greitai orgazmą!Jums patiks tyrinėti įvairių rūšių ir išsiaiškinti, kuris iš jų yra jūsų mėgstamiausios!

Atsparus VANDENIUI, už nesustabdomą vandens seksualinį malonumą!Nereikia jaustis tik savo lovos ar sofos!Imtis savo vibratorius su jumis vonia, dušas ir baseinas!Gauti šlapias niekada nebuvo tiek laukinių!

ŠVELNUS SILIKONINIS sklandžiai ir patogiai jaustis.Mėgaukitės minkštu, lengvai valomas tekstūros su nauda yra be kenksmingų toksinų!Jūsų kūnas bus jaustis visiškai saugus ir patenkinti kiekvieną kartą!Specifikacija:

Tipas: Vibratorius

Medžiaga: ABS

Baterijos: 1 x AAA(nepridedami)

Ilgis: 4.41 colių(11.2 CM)

Skersmuo: 0.98 colio(2.5 CM)

Spalvos: Rožinė, Violetinė

Rožinės spalvos vibratorius paketo lauką bus atsitiktinai pristatymo.

Kiekis: 1 VNT

Pastaba:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 0.5-1cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 cm = 0.3937 "

Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Dildos
Prekės Pavadinimas HAIMAITONG
Nepadori Nuotrauka No
Modelio Numeris Vibratorius
Seksualinio Pobūdžio No
Medžiaga ABS

Parašyti atsiliepimą

Suaugusiųjų Sekso Žaislas Vibratorius Dildo Moterų G Spot Massager Klijuoti Vandeniui Atsparus Analinis Kaištis

Suaugusiųjų Sekso Žaislas Vibratorius Dildo Moterų G Spot Massager Klijuoti Vandeniui Atsparus Analinis Kaištis

100% brand new ir aukštos kokybės Savybės: GREIČIAU, LENGVIAU ORGAZMUS, kada tik norite!Šis vibratorius yra stiprus, universalus ir unikalus, kad padėtų jums pasiekti savo kulminaciją kiekvieną kartą.Jums bus įsimylėti fantastinis vibracijas, šis sekso žaislas turi pasiūlyti. TEKSTŪRA

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!