Kategorija

13-Gabalas Voleliu, Teptuku Filtras Mop Medžiaga Pakeitimo Rinkinys, skirtas " Xiaomi Roborock S5 S50 S5Max S6 S6Max Dulkių siurblys

Nauja

€12.47

€24.47

-49 %

Yra sandėlyje

Žymos: roborock s6 max v, mi robotas dulkių sdjqr02rr, roborock t7 pro, roborock s6max, roborock s5 max juoda, s5 max xiaomi, roborock s5, roborock s4, roborock s7, roborock s6.

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

Šį atsarginių dalių rinkinys yra visiškai suderinama su Xiaomi Roborock S5 S50 S55 S5Max, S6 S6Max E25 E35 dulkių siurbliai.

Šie priedai Xiaomi Roborock yra pagaminti iš aukštos kokybės ir patvarių medžiagų, siekiant užtikrinti veiksmingą valymo veiklos rezultatus robotas dulkių siurblys.

Dizaino funkcija nuimamas terminalo, vartotojai gali lengvai valyti plaukų sukasi aplink teptuko rankena.

Plaunamas HEPA filtras yra preliminarus ekrano ant filtro paviršiaus, kuris padės išvengti didelių nuolaužų patekti į filtrą ir pagerinti filtravimo efektyvumas.

Į mop medžiaga turi stiprų ilgalaikį valymo galia, ir gali lengvai valdyti įvairias dėmes, pavyzdžiui, pėdos ant grindų, sulčių likučiai ir aliejaus dėmes.

Medžiaga:Plastikas+audinys

spalva:Oranžinė+juoda+balta

Pakuotės Turinys:

2 x Pagrindinis šepetys

3 x šoninis šepetys

3 x mop medžiaga

4 x filtras

1 x valymo priemonė

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Modelio Numeris Už Xiaomi Roborock Robotas Dulkių Siurblys
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

13-Gabalas Voleliu, Teptuku Filtras Mop Medžiaga Pakeitimo Rinkinys, skirtas

13-Gabalas Voleliu, Teptuku Filtras Mop Medžiaga Pakeitimo Rinkinys, skirtas " Xiaomi Roborock S5 S50 S5Max S6 S6Max Dulkių siurblys

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis! Šį atsarginių dalių rinkinys yra visiškai suderinama su Xiaomi Roborock S5 S50 S55 S5Max, S6 S6Max E25 E35 dulkių siurbliai. Šie priedai Xiaomi Roborock yra pagaminti iš aukštos kokybės ir patvarių medžiagų,

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!