Kategorija

Mikkuppa 50 VNT Kietas Plovimo Koncentratas sudaro Automobilio Stiklo ploviklis Priekinio stiklo Švaresnis Ekrano Plauti Valytuvas/

Nauja

€10.38

€20.75

-49 %

Yra sandėlyje

Žymos: kawasaki vn500, automobilių šampūnas, automobilių pistoletas, plovimo, valytuvas, priekinio stiklo valytuvas, bžūp plovimo, automobilių plovykla, ekrano plauti, niūrus, automobilių valymo 10.

Koncentruotos valytuvų esmė šnypščiosios tabletės

Šis produktas gali būti užpildyti langelį vandens, viršuje 4L stiklinės vandens, veiksmingai pašalinti stiklo paviršiaus plėvelė šelakas, dulkių, purvo.Švarą neturi likučių, ir tuo pačiu metu ji turi funkcija anti-senėjimo valytuvas juostelės, išlaikyti lankstumą, gumos juostelės, prailginti jo tarnavimo laiką.Šis produktas taip pat gali būti naudojamas kaip valymo, automobilių kėbulo, be jokios žalos kūno paviršiaus dažai.

【Pavadinimas】: Koncentruota valytuvų šnypščiosios tabletės

[Pajėgumų]: 1 viršų 4L stiklinės vandens

[single svoris]: 300g

[Vykdomosios standartinis]: Q/GZBCL 122

【Instrukcijos】:

Kai replenisher naudojamas produktas gali būti stipriai ir tiesiogiai įtraukiamas į vandens talpą automobilių stiklo vandens.Kai naudojami tiesioginės valymas, purtyti produktas, taikyti produkto paviršiaus objektas turi būti valomi, ir nuvalykite sausu rankšluosčiu.

【Funkcijų】:

Šis produktas yra naudojamas įprastinių valymo stiklai (stiklai, galinio vaizdo veidrodėliai ir interjero veidrodžiai) ir įvairių tipų stiklo gaminiai.Be to, dulkių, automobilių stiklai taip pat apima vabzdžių, dumblo, asfalto, sūraus, medžio lazdomis, pirštų atspaudai, suodžių, plastikiniai lakiųjų, ir t.t.

Automobilių plovimo, stiklo yra labiausiai sunku išvalyti, bei specialus stiklas, plėvelės yra pritvirtinti prie paviršių, automobilių stiklai.Daugelis valiklių sunaikinti stiklo plėvelė.Specialios sudėties vabzdžių stiklinės vandens, gali veiksmingai ir saugiai nuvalyti stiklo.Įvairius nešvarumus, nepaliekant jokių vandens ženklų, lengva naudoti.

【Atsargumo priemonių】:

Šį produktą reikia laikyti vėsioje, sausoje vietoje, siekiant išvengti vaikų adresatą.

Taikymo sritis: Tinkamas virš nulio laipsnių Celsijaus.

Nes Mikuppa yra labiausiai išbaigtas modelis valytuvas, jūs galite įvesti savo automobilio modelį mūsų paieškos langelį.

Jei nerandate savo modelį iešką, galite susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo pasakykite mums savo automobilio modelį ir metus ,

mes paieškos Teisingą valytuvų jums.

1. Be kaulų valytuvas yra glaudžiai prie lenktas stiklas ir jėga yra net.Anglies danga yra taikoma peilio užtikrinti, kad tai tyliau, lygesnė ir švaresnė.

2. naudoti aerodinaminis dizainas, kai transporto priemonė važiuoja dideliu greičiu, peilis nebus panaikinta oro srautus, užtikrinti, kad valytuvas yra aiškesnis.

3. Optimizuota struktūra valytuvas yra skirtas būti plokšti ir platūs viduryje ir turi funkciją sunshading ir anti-senėjimo.

4. naudojant ne skeletas plūduriuojantis plieninės konstrukcijos, pašalinti judėjimo drebėjimas.Ilgas tarnavimo laikas, lengvas, stipresnis negu tradicinės valytuvų sukibimą.

5. Gumos juostelėmis ir kuriems pavasario juostos yra pagamintos iš gumos, kad yra atsparūs ozono ir ultravioletinės šviesos, ir gali prisitaikyti prie įvairių klimato sąlygų.

6. Puikus integruota aerodinaminis reflektoriai dizaino, nedidelė, siekiant sumažinti vėjo pasipriešinimą.

7. Gražus, be atramos išvaizda, puikus derinys funkcija ir išvaizda.

MIKKUPPA Grąžinti pinigus ar pakeitimo:

Prašome nepalikite neigiamų atsiliepimų, ar pradėti ginčo.

Jei jums kyla kokių nors problemų gauti prekes, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo, mes padarysime viską, kad tarnauti jums.

Šiuo atžvilgiu, mes turime tris pagrindinius grąžinti pinigus ar pakeisti politiką:

1. Kai gaunate prekes, prekės buvo sugadintos, mes neturime jokios priežasties atsiųsti jums naują valytuvų arba pasirinkti grąžinti.

2. Jei gaminys yra su trūkumais, pvz., triukšmo, grandymo nėra gera, mes galime grąžinti jums arba pakartotinai išsiųsti prekes.

3. Jei pirkote neteisingai valytuvų neklausdamas klientų aptarnavimo modelio ir dydžio, taip pat siunčiame teisę valytuvų jums.

MIKKUPPA Siunta:

1.Po to, kai jūs man mokėti, jūsų užsakymas bus baigtas per dvi dienas (išskyrus savaitgalius ar šventes)

2.Dauguma šalių per www.ptextile.lt Standartinis Pristatymas, Epacket, Kinija Paštu Registruotu Oro paštu, tikėtis pristatymo laikas paprastai yra 20-40 dienų.

3.Mes bus paskelbti mažos vertės jūsų siekiant išvengti bet kokių muitų ar mokesčių, laivybos produktas per Oro Paštu.

4.Jei jūs vis dar negavo prekių praėjus mėnesiui po jūsų užsakymą, prašome palikti mums pranešimą.Mes patikrinti logistikos ir jums, ir iš karto išplėsti savo užsakymą apsauga.

Automobilio Markė Visų automobilių
Kiekis 20/40/60/100 Vienetų
Elemento Aukštis 5cm
Medžiagos Tipas PBT Plastiko Žaliava, Natūrali Guma
Naudingumas Stiklas Švarus Vanduo
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ISO9001
Elemento Plotis 5cm
Kilmės KN(Kilmės)
Specialios Funkcijos Valyti priekinio stiklo
Prekės Svoris 300g
Metų 2017Year, Visus metus
Modelio Pavadinimas PTP
Kokybė Aukštos Kokybės

Parašyti atsiliepimą

Mikkuppa 50 VNT Kietas Plovimo Koncentratas sudaro Automobilio Stiklo ploviklis Priekinio stiklo Švaresnis Ekrano Plauti Valytuvas/

Mikkuppa 50 VNT Kietas Plovimo Koncentratas sudaro Automobilio Stiklo ploviklis Priekinio stiklo Švaresnis Ekrano Plauti Valytuvas/

Koncentruotos valytuvų esmė šnypščiosios tabletės Šis produktas gali būti užpildyti langelį vandens, viršuje 4L stiklinės vandens, veiksmingai pašalinti stiklo paviršiaus plėvelė šelakas, dulkių, purvo.Švarą neturi likučių, ir tuo pačiu metu ji turi funkcija anti-senėjimo

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!