Kategorija

10 ml Gryno Hialurono Rūgšties Skystis, Veido Priežiūra, Stabdžių Kremas Anti-Senėjimo, Drėkina, Balina Sraigė Remonto Odos priežiūra

Nauja

€0.85

€1.54

-44 %

Yra sandėlyje

Žymos: serumas sraigė, mezo serumas, 24k aukso serumas, ez purkštuko adata, botox, kremas sraigė, sraigė balta, kremas rinkinys, fono blur, goji serumas.

[xlmodel]-[custom]-[52953]

Savybės:

Nauja kokybė

100% naujus produktus

Produktų, išskyrus šią prekę nėra įtrauktas!!!!

Produkto Pavadinimas: AMEIZII Veido Hialurono Rūgšties Serumas Esmė

Gamintojas: AMEIZII

Stilius: Veido serumas

Veiksmingumas: Giliai drėkina, intensyviai vandens papildymo, drėkina ir tvirtinimo makiažas, spręsti problemas, sausos odos šveitimas, storas, porų, bukas ir kvailas, kelias eilutes, ir gyvinti, net odos spalva.

Grynasis kiekis: 10ml

Svoris: 30g

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Kilmės Šalis: Kinija

Taikoma žmonės Valiuta:

Dėl skirtumų tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva projekto.Labai ačiū.

Pakavimo apima:

1 VNT

PREKĖS KODAS:HJH3238A

[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[custom]-[52952]

[xlmodel]-[custom]-[52952]

Klientų Pranešimas :

1)Jei turite klausimų apie laivybos laikas ir trūkumais kokybė ir daiktų, ne gavo, pls padaryti susisiekite su mumis pirmą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą, mes galime suteikti jums patenkinti atsakymas ir rezoliucija.

2)Mes žada teikti geriausias paslaugas mūsų vertingų klientų.Parduodame kokybiškus produktus su geriausią kainą ir aukščiausios kokybės paslauga.Bet klausimą bus atsakyta per 24 valandas(išskyrus šeštadienį ir sekmadienį).Jei turite kokių nors klausimų, nedvejodami kreipkitės į mus.

Mokėjimai:

1) Prieš perkant, Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas.Arba ne, prašom pataisyti prieš mokėjimą.

2) Prašome palikti pastaba mokėjimo pranešimą, kai atliekant mokėjimą, jei turite bet kokį specialų prašymą (spalvos/dydis).

3) Mokėjimo yra labai saugus ir lengvai.Aaccepted mokėti internetu.Mokėjimas vyksta www.ptextile.lt ir tik išleistas patvirtinę pristatymo.

Prekių Pristatymas Ir Įteikimas Terminas:

1) Prašome patvirtinti, pristatymas po prekių gavimo.

2) .Mes organizuojame pristatymas per 1-7days po apmokėjimo gavo.Ji paprastai trunka 3-7WORKING dienų siuntos atvykimo.Jei norite laivas jį DHL,UPS ar kita, prašome susisiekti su mumis po aukciono ir prieš mokėjimą.Mes atsiųsime jums sąskaitą faktūrą su mokesčių.

3) prekės yra vežamos per ekonomikos pašto(mes atsiųsime savo paketą nemokamai sekimo numerį), pasiekia dauguma šalių, per 10-30 darbo dienų.

4) Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji gali trunka iki 30 darbo dienų.Jei jūs negalite gauti po 38 dienos.Prašome susisiekti su mumis dėl rezoliucijos.

5) Pristatymas gali įtakos švenčių, renginių ir kitų neaiškumų.Mes negalime garantuoti atvykimo laiko.

6)pirkėjai yra atsakinga dėl jokių mokesčių ar muitų apmokestinti savo šalyje.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

7) Jei jums nepatinka, atrodytų, seniai laivybos laikas, nereikia pasiūlymą.Mes nenorime, kad gauti neigiamą arba neutralų arba mažai DSR balą tik dėl laivybos laikas.

8) Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Grąžinimo politika:

Jei esate nepatenkinti mūsų produktai, kai jūs gaunate,prašome grąžinti ją per 7 dienas ,ir prašome palaikyti ją geros būklės, tačiau mes negalime pripažinti, kad atsakomybė už žmonių naikinimą ),bet jums turėtų būti grąžinti, laivybos mokestis sau,labai ačiū!

Kai mes gavome objektus,ir laikytis prekės yra gerai,Mes siūlome jums Visą Kompensaciją !

Prašome susisiekti su manimi iš anksto, prieš jums grąžinti prekes.

Atsiliepimai:

Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 Žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų, po to gavo paketą,pls jaustis laisvai susisiekti su mumis, o ne atverti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti problemas ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimo paslaugos

Pažymėjimo Numeris HJH3238A
Prekės Pavadinimas BREYLEE
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Formulės Skystis
Elemento Tipas veido serumas
Modelio Numeris HJH3238A
Kilmės KN(Kilmės)
Komponentas HIALURONO RŪGŠTIS
Funkcija Balinimas
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Lytis Unisex

Parašyti atsiliepimą

10 ml Gryno Hialurono Rūgšties Skystis, Veido Priežiūra, Stabdžių Kremas Anti-Senėjimo, Drėkina, Balina Sraigė Remonto Odos priežiūra

10 ml Gryno Hialurono Rūgšties Skystis, Veido Priežiūra, Stabdžių Kremas Anti-Senėjimo, Drėkina, Balina Sraigė Remonto Odos priežiūra

[xlmodel]-[custom]-[52953] Savybės: Nauja kokybė 100% naujus produktus Produktų, išskyrus šią prekę nėra įtrauktas!!!! Produkto Pavadinimas: AMEIZII Veido Hialurono Rūgšties Serumas Esmė Gamintojas: AMEIZII Stilius: Veido serumas Veiksmingumas:

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!