Kategorija

1pc Sukelti Užraktas Elektra Mygtuką Reikmenys Dyson V6 V7 V8 V10 V11 Dulkių Pakeitimo Priedai

Nauja

€2.60

€7.89

-67 %

Yra sandėlyje

Žymos: dyson žarna, airwrap, dyson v8, kerher dulkių siurblio maišelis, dyson v7, dyson stick vacuum cleaner dalys, pirkti dyson dalys, defond jungiklis, 10 sim kortelės telefono, teptuku dyson.

Informacija:

*100% Brand new ir aukštos kokybės

*Pagamintas iš aukštos kvalifi tu medžiagos, patvaresni.

*Ne Daugiau Gauti Skausmas Pirštu: Brand-new Sukelti Užraktas, kuris leidžia jums naudoti vakuumą lengvai ir patogiai yra įdiegtas įjungimo mygtuką Dyson Belaidžiai Dulkių siurblys, ne daugiau nuolat spaudžiant mygtuką, o siurbimas.

*Lengva ir Patogu Naudoti: Kai jūs paspauskite Mygtuką, Galvą ant savo dešinės pirštas, tai veikė, Kai jūs paspauskite Mygtuką, Baras, kurie garsių priešais svetainės dešiniojo nykščio, tai ne.Jūsų smilius gali būti dėl savo pradinę padėtį patogiai.Padėtį mygtukas buvo pakeistas ne tam, kad jums įkyrus, o jums naudoti vakuumą.

*Aukščiausios kokybės Dizainas: Maitinimo Mygtuką, Užraktas dizainas ir spalvos gerai suderintos su vakuumo padaryti jūs manote, tai, kaip vakuumas, turime gerų rezultatų.

*Platus Suderinamumas: Ši Naujoviška Maitinimo Mygtuką Turėtojas yra funkcinės ir skirta Dyson V6,V7,V8 ,V10 ,V11 Dulkių siurblys, ji bus naudinga, ir patogiau valyti.

*Spalva: Raudona

Pakuotės Turinys:

1* Sukelti Užraktas

Pastaba:realiai spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumas

Tipas Dulkių Siurblių Dalys
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

1pc Sukelti Užraktas Elektra Mygtuką Reikmenys Dyson V6 V7 V8 V10 V11 Dulkių Pakeitimo Priedai

1pc Sukelti Užraktas Elektra Mygtuką Reikmenys Dyson V6 V7 V8 V10 V11 Dulkių Pakeitimo Priedai

Informacija: *100% Brand new ir aukštos kokybės *Pagamintas iš aukštos kvalifi tu medžiagos, patvaresni. *Ne Daugiau Gauti Skausmas Pirštu: Brand-new Sukelti Užraktas, kuris leidžia jums naudoti vakuumą lengvai ir patogiai yra įdiegtas įjungimo mygtuką Dyson Belaidžiai

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!