Kategorija

Juoda 8mm Varantys Formos Prabanga Mėlyna Cirkonis Titano Plieno Vestuvių Juostoje Žiedas Vyrams, Moterų Mylėtojas Vestuvių Žavesio Papuošalai

Nauja

€2.33

€3.37

-30 %

Yra sandėlyje

Žymos: xr iphone atveju 200.

Apie Laivybos

A. Mes paprastai laivas per 1-3 darbo dienas, gavęs jūsų mokėjimą.Mes paprastai laivas, kurį Kinija Paštu, Oro Paštu.Jei norite, kad kiti express, kaip: YANWEN, EUB, DHL, EMS, ir tt, prašome susisiekti su mumis prieš biding.

YANWEN pristatymo laikas yra maždaug 35-60 dienų; EUB yra apie 15-35 dienas; DHL ir EMS yra apie 7 -15 dienų

B Prašome palikite mums žinutę ir pasakykite mums modelį, kurį norite, mes išsiųsti prekes jums pagal jūsų duomenis, arba mes atsiųsime atsitiktinai.

C. Pateikti visą teisingą adresą, telefono numerį ir mes bus būti nori apskaičiuoti siuntimo išlaidų už jus.Sumaišyti spalvas ir modelius yra laukiami mūsų parduotuvėje.Mes padarysime kartu pristatymas jums.Mes priimame lašas laivybos.Geriausios kainos bus teikiama pirmenybė.

D. Mes nesame atsakingi už bet kokius muitų ir importo mokesčių.

Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną paprastai tikimasi, pagrindiniai šventės (atsakymą per 48 valandas).Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome siųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.Rimtas Pirkėjas Tik!Prašome pasiūlymą tik tada, jei jūs sutinkate su visomis sąlygomis.

Grąžinimo ir atlyginimo

A. pirkėjas turi pateikti įrodymų, kad problemos elementus.

B Jei nesate patenkintas savo pirkiniu, galite pasikeisti elementą.Pirkėjas yra atsakingas už visas papildomas siuntimo išlaidas.

C. pirkėjas turi susisiekti su mumis per 3 darbo dienas, jei jie nori keistis defektų arba neteisingai vežamos prekės.

D. Mes laikytis visų www.ptextile.lt susijusių išsiųsti ir grąžinimo taisykles.Prašau, nesijaudinkite.

Pagal Feedfack

A. Jūsų pasitenkinimas yra mūsų tikslas!Duoti neigiamą arba neutralų atsiliepimą, labai rimto požiūrio ir mes įsitikinkite, kad mes galime išspręsti jūsų problemą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes nuoširdžiai tikimės, kad jums patiks mūsų daiktų ir mėgautis mūsų paslaugomis.Mes laukiame jūsų teigiamus atsiliepimus.

B Jei produktų nuotraukos yra pritvirtintas, kai teigiamų atsiliepimų į mus, jūs gausite miela dovana (prašome susisiekite su manimi, nemokamai dovana kitam užsakymui) labai Ačiū!

Prekės Pavadinimas TOPZBAO
Kilmės KN(Kilmės)
Metalų Tipas Titano Plienas
Bauda ar Mados Mados
Suderinamumas Viskas Suderinama
Elemento Tipas Žiedai
Stilius Klasikinis
Lytis Unisex
Medžiaga Metalo
Proga Dalyvavimas
Paviršiaus Plotis 8mm

Parašyti atsiliepimą

Juoda 8mm Varantys Formos Prabanga Mėlyna Cirkonis Titano Plieno Vestuvių Juostoje Žiedas Vyrams, Moterų Mylėtojas Vestuvių Žavesio Papuošalai

Juoda 8mm Varantys Formos Prabanga Mėlyna Cirkonis Titano Plieno Vestuvių Juostoje Žiedas Vyrams, Moterų Mylėtojas Vestuvių Žavesio Papuošalai

Apie Laivybos A. Mes paprastai laivas per 1-3 darbo dienas, gavęs jūsų mokėjimą.Mes paprastai laivas, kurį Kinija Paštu, Oro Paštu.Jei norite, kad kiti express, kaip: YANWEN, EUB, DHL, EMS, ir tt, prašome susisiekti su mumis prieš biding. YANWEN pristatymo laikas yra maždaug

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!