Kategorija

Universalus Stalinis Mobiliojo Telefono Laikiklis Stovėti "IPhone", "IPad" Kolonėlė Tablet Sulankstomas ExtendTable mobiliojo Telefono Stovas Laikiklis

Nauja

€1.13

€1.69

-33 %

Yra sandėlyje

Žymos: mobiliojo telefono stovas, univerz l tablet stand turėtojas, planšetinio kompiuterio stovas laikiklis zwift, sulankstomas telefono stovas, m3 varžtas, mini tv, stalas savininkas telefono, planšetinio kompiuterio stovas laikiklis daug, planšetinio kompiuterio stovas laikiklis raudona, Stalas Telefono Stovas.

Savybės:

1. Lengvas ir nešiojamas: Creative nešiojamas, sulankstomas dizaino, nešiojamas stendas gali būti sulankstyti su nešiojamų saugojimo krepšys, kurie užima mažai vietos ir yra lengvas nešioti.Ji gali būti naudojama namuose ar darbe, keliaujant, arba apsipirkti.

2. Tvirtas: mobiliojo telefono stovas yra pagamintas iš aukščiausios kokybės anglies plieno, jis gerai prisitvirtintų, laikykite telefoną stabiliai, ne nerimauti, bet vinguriuoti ne visi.

3. Reguliuojamas: telefono dėklą, yra visiškai išardomas, jis gali būti lengvai koreguojamas ideali vieta, laisvą savo rankas, kuris yra geras darbo stalo reikmenys, o žiūrėti video, žaisti žaidimus, todėl telefonu, peržiūrėti receptus.

4. Suderinamumas: Šis nešiojamas nešiojamas stovas tinka daugumai prietaisų.Ergonomiškas dizainas, lengva stebėti ir tipo, mažina kaklo, pečių ir nugaros skausmo.

5. Anti-slydimo ir anti-scratch: Šį produktą priima PC+ABS skydelis, poliruoti didelio kampinis kraštai, anti-slip silikono padas, ir nėra subraižyti įranga.

Aprašymas:

Raukšlės iki visiškai plokščios formos, lengvai nuslysti į savo kišenę.Puikiai tinka namuose, miegamojo, biuro, naudoti, ar keliauti, tiesiog užima mažai vietos.

Techniniai duomenys:

Tipas: T--2

Dydis: 160*110*65mm

Medžiaga: Alloy+ABS+Anglies Plieno

Suderinamas: Universalus telefono

Spalva: balta, mėlyna, žalia (pasirinktinai)

Pakuotė:

1 * Telefono turėtojas

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas LESHP
Modelio Numeris Stalas Mobiliojo Telefono Laikiklis Stovi Metalo Darbalaukio Planšetinio Kompiuterio Turėtojas
Savybės Jokios Funkcijos
Suderinamos Prekės Universalus
Įkroviklis No
Yra Garsiakalbis No
Tipas Stalas Turėtojas

Parašyti atsiliepimą

Universalus Stalinis Mobiliojo Telefono Laikiklis Stovėti

Universalus Stalinis Mobiliojo Telefono Laikiklis Stovėti "IPhone", "IPad" Kolonėlė Tablet Sulankstomas ExtendTable mobiliojo Telefono Stovas Laikiklis

Savybės: 1. Lengvas ir nešiojamas: Creative nešiojamas, sulankstomas dizaino, nešiojamas stendas gali būti sulankstyti su nešiojamų saugojimo krepšys, kurie užima mažai vietos ir yra lengvas nešioti.Ji gali būti naudojama namuose ar darbe, keliaujant, arba apsipirkti. 2. Tvirtas:

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!