Kategorija

255PCS "PASIDARYK pats" Abėcėlė Dervos Formų Atvirkštinių Raidžių Skaičius Silikono Dervos Formų Epoksidinės Dervos Liejimo Formų Atgal Keychain

Nauja

€11.29

€20.16

-43 %

Yra sandėlyje

Žymos: abėcėlė pyragas, pyragas pelėsių silicio, Silicio, pelėsių silikono dervos, pelėsių silicio, pyragas įrankis, širdies formos silicio, minkštas, minkštas raidė, abėcėlė pelėsių.

82668 dervos pelėsių 100% brand new ir aukštos kokybės

OOTDTY

Savybės:

【Aukščiausios kokybės Medžiagos】Aukštos Kokybės Papuošalų keychain Pelėsis.Šios silikono formų derva yra pagamintas iš patvaraus silikono ir pažangios technikos, lankstus, sklandus ir daugkartinio naudojimo, ilgalaikio, lengva naudoti, de-pelėsių ir švarus.

【Lengva Demold, Švarus】Išlaikyti dervos papuošalų formų interjero lygus ir švarus, prieš pradėdami naudoti, tada nesunku paimti iš jūsų apdailos elementas po tai visiškai išgydoma .Švarus epoksidinių pelėsių su muilu, vandeniu, tada sausu skudurėliu pašalinkite visus vandens likučių.Laikykite juos atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių.

【Platus】Šių liejimo silikoninės formos yra suderinama su dauguma liejimo medžiagos, pvz., 3D raidės, auskarai, karoliai, pakabukas, keychain, plaukų virvę, amatų dovanos,namo numeris,kortelės ir kiti apdovanojimai.Taip pat galite pridėti šiek tiek derva, pigmentas, sausos gėlės, perlų pigmentų, žėručio milteliai, blizgučiai.

【Puiki Dovana】Tai puikus pakartotinai naudoti dervos lieti pelėsių nustatyti, gera padaryti "PASIDARYK pats" rankdarbiai-Papuošalų Dėžutė, talpinimo, Peleninė, geras pasirinkimas šiek tiek įdomus, prasmingas, ypatingą Kalėdų ar gimtadienio dovanas savo šeima ir draugais, mėgautis savo laimingi kartų kartu.

Specifikacija:

Didelis Dydis:14.7x7.5in

Medžiaga: silikonas

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

1cm=0.39 į

Pastaba:1.Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Paketas apima(be mažmeninės pakuotės):

2 x Silikono Dervos pelėsis

253 x Priedai, įrankiai

81705 key chain

Modelio Numeris derva formų papuošalai
Prekės Svoris 431g
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Silikono
Prekės Pavadinimas JAVRICK
Produkto Savybės Silikono Formos
Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai Tipas Pelėsis

Parašyti atsiliepimą

255PCS

255PCS "PASIDARYK pats" Abėcėlė Dervos Formų Atvirkštinių Raidžių Skaičius Silikono Dervos Formų Epoksidinės Dervos Liejimo Formų Atgal Keychain

82668 dervos pelėsių 100% brand new ir aukštos kokybės OOTDTY Savybės: 【Aukščiausios kokybės Medžiagos】Aukštos Kokybės Papuošalų keychain Pelėsis.Šios silikono formų derva yra pagamintas iš patvaraus silikono ir pažangios technikos, lankstus, sklandus ir

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!