Kategorija

5vnt Dirbtinės Gėlės, Augalai Scrapbooking "PASIDARYK pats" Dovanų Saldainių Dėžutė Šilko Rožės Floristics Siuvinėti Dekoratyviniai Vainikai Corsage

Nauja

€2.53

€3.61

-29 %

Yra sandėlyje

Žymos: corsage vyrai, corsage gėlių, dėžutė gėlė, gėlių šilko, dirbtinis garliava, dirbtinis dahlia, gėlių vainikas, Rožė, stamen, corsage "pasidaryk pats".

Prekės Informacija

Pavadinimas: Šilko Gėlių

Medžiaga: Aukštos Kokybės Šilko Audinio

Dydis:skersmuo apie 8 cm

Proga: Tinka vestuvių namų puošybai, "PASIDARYK pats" korsažas, galvos gėlių, riešo gėlių ir kt.

PASTABA:

1. Prašome nepamiršti, kad dėl monitoriaus apšvietimo efektai, šviesumo/kontrasto nustatymai, etc., spalvų svetainė, nuotraukos ir faktinių elementų, gali būti šiek tiek skirtingi.prašome kreiptis į tikrasis produktas gavo.Ačiū!

2. Dėl vadovo matavimo leistinas matavimo nuokrypis yra 0,5-1cm.

Prašome kreiptis į produkto dydį, prieš perkant.

Dėl to, kad ilgą atstumą, kai kurie produktai gali būti pažeistas transportavimo metu.Jei turite bet kokių klausimų apie šį gaminį, prašom nekelti jokių ginčų.Prašome susisiekti su mumis, mes padėsime jums išspręsti problemą, kol jūs esate patenkintas, ačiū už jūsų bendradarbiavimą.

Produkto Savybės

Skersmuo gėlė yra apie 8cm, aukštos kokybės šilko audinio, 100% brand new ir aukštos kokybės, tinka vestuvių namų puošybai, "PASIDARYK pats" korsažas, galvos gėlių, riešo gėlių ir kt.!

Produkto Spalvotas Ekranas

Dėl ekrano apšvietimo efektai, šviesumo/kontrasto nustatymai, etc., spalvų svetainė, nuotraukos ir faktinių elementų, gali būti šiek tiek skirtingi.prašome kreiptis į tikrasis produktas gavo.

Produkto Nekilnojamojo Kulka Ekranas

Modelio Numeris S0060
gėlių stilius gėlių galvos
Stilius Gėlė
Klasifikacija Dirbtinės Gėlės
Kilmės KN(Kilmės)
Proga šalis
Pakuotė 5vnt/pakuotė
Medžiaga Šilko
Tipas Rožė

Parašyti atsiliepimą

5vnt Dirbtinės Gėlės, Augalai Scrapbooking

5vnt Dirbtinės Gėlės, Augalai Scrapbooking "PASIDARYK pats" Dovanų Saldainių Dėžutė Šilko Rožės Floristics Siuvinėti Dekoratyviniai Vainikai Corsage

Prekės Informacija Pavadinimas: Šilko Gėlių Medžiaga: Aukštos Kokybės Šilko Audinio Dydis:skersmuo apie 8 cm Proga: Tinka vestuvių namų puošybai, PASIDARYK pats korsažas, galvos gėlių, riešo gėlių ir kt. PASTABA: 1. Prašome nepamiršti,

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!