Kategorija

50g 100 g Eco-Friendly Polymorph Termoplastinė Draugiškas Plastiko "PASIDARYK pats" Amatų Polycaprolactone Polymorph Granulių Aukštos Kokybės

Nauja

€0.27

€0.41

-34 %

Yra sandėlyje

Žymos: plastikiniai polymorph, vandens wiggler", pcl plastiko, Plastikiniai, granulių, instamorph, pogo stick, thermoplast, plastiko granulių, polymorph.

50g Eco-Friendly Polymorph InstaMorph Termoplastinė Polycaprolactone Granulių "PASIDARYK pats" Meno Amatų Reikmenys

50g Polymorph InstaMorph Polycaprolactone Termoplastinė Plastiko Granulių Namų "PASIDARYK pats" Amatų

Aprašymas : 1. Tai nauja medžiaga gali būti savavališkai formą, bus galima įsigyti po Polymorph Termoplastinė supilkite į karštą vandenį suminkštinti rankų PASIDARYK pats formuoti bet kokios formos.

2. Tai yra aplinkos apsaugos medžiagos, daugkartinio naudojimo, ir lengvas.Pamerkti į verdantį vandenį, pakeisti daugiau greičiau.

3. Dėl šildymo Polymorph Termoplastinė funkcijų sparčių pokyčių, iš kietų baltų dalelių į skaidrus, minkštas molis.Kai Polymorph Termoplastinė atšaldyti iki kambario temperatūros, jis tampa baltos spalvos ir kaip sunku, kaip akmuo modelis, Polymorph Termoplastinė vėl po šildymas ir aušinimas gali būti pakartotinai daug kartų.

4. Taigi, jums reikia yra idėja pradėti, dubenį karšto vandens, jūsų rankose, galite tapti super pastatytas.

Techniniai duomenys:

Spalva: Balta

Medžiaga: Plastikas

Dydis: Mažas granulių, skersmuo apie 3 mm/0.12 į

Produkto tikslas:

1. tai idealus nauja medžiaga, gali būti kaip fiksažų, tinka "PASIDARYK pats" entuziastams, menininkai, kūrėjai, skulptorių, mašinų gamybos ekspertai - ar visi, kurie mėgsta skambinti arba remontas dalykų!

Paketai:

1 X 50g Termoplastinė

Modelio Numeris "Pasidaryk pats"
Tipas Didmeninės No
Kilmės KN(Kilmės)
Rinkinys Tipas No
Medžiaga polymorph

Parašyti atsiliepimą

50g 100 g Eco-Friendly Polymorph Termoplastinė Draugiškas Plastiko

50g 100 g Eco-Friendly Polymorph Termoplastinė Draugiškas Plastiko "PASIDARYK pats" Amatų Polycaprolactone Polymorph Granulių Aukštos Kokybės

50g Eco-Friendly Polymorph InstaMorph Termoplastinė Polycaprolactone Granulių PASIDARYK pats Meno Amatų Reikmenys 50g Polymorph InstaMorph Polycaprolactone Termoplastinė Plastiko Granulių Namų PASIDARYK pats Amatų Aprašymas : 1. Tai nauja medžiaga gali būti savavališkai

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!