Kategorija

Owon Planšetinį kompiuterį Skaitmeninės Oscilloscope TAO3104 8 Colių LCD Jutiklinis Ekranas USB Osciloskopai 8 bitų 4 Kanalų Pralaidumo 100Mhz

Nauja

€362.81

€604.68

-39 %

Yra sandėlyje

Žymos: zondas oscilloscope, oscilloscope 4 kanalų nešiojama, skaitmeninis oscilloscope 2, rigol oscilloscope mso, pirmininko mao, owon, oscilloscope 2 x kanalas, bandymo lenkti, ekranas ic, 4 channel oscilloscope.

Savybės:

Keturių Kanalų, 100MHz pralaidumo, 1 GSa/s sample rate, 8-bit, aukštos rezoliucijos aparatūros operationl.

Puikus matavimo rezultatus, 40M įrašo ilgis su 100 signalo menmory saugojimo; 45000 wfms/s signalo didelį refresh rate užfiksuoti detial signalo informaciją; Žemo fono noice leidžia geriau mažas signalo matavimas.

Kelis Sukelti režimas(Edge, Vedio, Pulsas, Nuolydis, Runt, "Windows" ir kt.) ir autobusų dekodavimo funkcija(I2C, SPI, GALI, RS232/UART), palaikyti keletą signalo matematikos operatiuons(+, -, ×, ÷, FFT,FFTrms,Intg,Da,Sqrt, Vartotojo Apibrėžta Funkcija, Skaitmeninis Filtras).

Nešiojamas USB Oscilliscope su Built-in 8000mAh aukštos kokybės ličio baterija, gali būti naudojama be pertraukos 5 valandų, kai visiškai įkrautas.USB sąsaja remti duomenų transformacija, todėl jūs galite pasidalinti oscilloscope duomenis su kompiuteriu antrinė analizė.

Į capacitive touch 8 -colių LCD spalvotas ekranas su rezoliucija 800 x 600, vaizdo šventė ir greitas veikimas, kuris yra panašus į šiuolaikinės touch tablet kompiuteriai.

Šoninis valdymo skydelis suteikia daugiau tiksliai ir greitai operaciją kritinis lygis, kanalo pasirinkite, kontrolės srityje, vltage apimties, laiko bazė ir bendra funkcija sparčiuosius klavišus(įskaitant Kopijuoti, Default, Autoset, Paleisti/Sustabdyti,ir pan.).

Built-in Wifi Modulis, naudoja galite prisijungti su TAO3104 per mobilųjį įrenginį, suprasite, pats ekranas ekranas ir kontrolės saugoti ir peržiūrėti signalo, duomenys, naudojant app, pasidalinti su draugais, suprantu, bendradarbiavimo analizės adn sėkmingai baigti darbą.

Specifikacija:

Gamintojas: OWON

Modelis: TAO3104

Kištukas: ES/JAV/jungtinė karalystė (pasirinktinai)

Juostos plotis: 100MHz

Ėminių ėmimo dažnis: 1GS/s

Kilimo Laikas: ≤3.5 nr

Horizontaliai: 2ns / div-1000s / div 1-2-5 žingsnis

Vertikali Raiška (A/D): 8 bitai

Įrašo Ilgis: 40M

Signalo Atnaujinimo dažnis: 45000 wfms/s

Horizontali Skalė (s/div): 1ns/div - 1000s/div, žingsnis po 1 - 2 - 5

Kanalas: 4

Ekranas: 8v spalvotas LCD ekranas, 800 x 600 pikselių ekrano,multi-touch ekranas

Maksimalus Įrašo Ilgis: Kai 4 kanalai yra įjungtas, maksimalus įrašo ilgis yra 10M, ir didžiausias 20M 2 Kanalų; Max 40M 1 Kanalo.

Įvesties Varža: 1MΩ ± 2%, kartu su 15pF ± 5pF

Max Įėjimo Įtampa: 400V DC+AC didžiausios vertės)

DC Įgyti Tikslumas: ≥2 mv, ±3%

Zondas Slopinimo Faktorius: 0.001 X - 1000X, žingsnis po 1 - 2 - 5

Įvesties Jungtis: DC, AC, GND

Vertikalus Jautrumas : 1mV/div - 10V/div (prie įėjimo)

Sukelti Tipas: Edge, Vaizdo, Pulsas, Nuolydis, Runt, Langai, Timeout, n-tojo Krašto, Logika, I2C, SPI, UART(RS232), ir GALI (pasirinktinai)

Autobusų Dekodavimo (neprivaloma): I2C, SPI, UART / RS232, CAN

Sukelti Režimas: Auto, Normalus, ir Vieno

Automatinis Matavimas: Periodas, Dažnis, Vidurkis, PK-PK, RMS, Max, Min, Viršuje, Bazė, Amplitudė, Peržengti, Preshoot, Padidinti Laiką, Kritimo Metu, + Impulso Plotis, Impulso Plotis, + darbinį Ciklą, - darbo Ciklas, FRR, RMK, FFR, FFF, LRR, LRF, LFR, LFF, Nedelsiant A→B ↑, Nedelsiant A→B↓, Ciklas RMS, Žymeklį RMS, Ekrano Muito, Etapo A→B ↑ Etapo A→B↓, A→B↓, +Impulsų Skaičius, -Impulsų Skaičius, Didėja Krašto Skaičiuoti, Rudenį Briaunų Skaičius, Plotas, Dviračių Srityje

Signalo Matematika: +, -, ×, ÷, FFT,FFTrms,Intg,Da,Sqrt, Vartotojo Apibrėžta Funkcija, Skaitmeninis Filtras

Signalo Saugojimas: 100 signalų

Ryšio Sąsajos: USB host, USB įrenginį, tinkamumo (Netinkamumo), LAN ir WIFI (pasirinktinai)

Dažnių Matuoklis: Parama

Baterija: 7.4 V, 8000mAh, 5 valandų veikimo

Matmenys ( W x H x D): 270 x 191 x 48 mm

Įrenginio Svoris: Apie 1,7 kg

Maitinimo įtampa: 100V-240V, 50/60HZ, CATII

Saugiklis: 2A, 250V

Pakavimo Sąrašas:

1 * TAO3104 Skaitmeninio Saugojimo Oscilloscope

1 * Maitinimo Laidas

1 * Adapteris

1 * Micro USB Kabelis

1 * BNC-SAM

4 * Zondas

2 * Zondas Reguliuoti

1 * Stovo Laikiklį

1 * CD ROM

1 * Instrukcija

1 * Atlikti Maišelis

Beje,jei jums patinka mūsų parduotuvėje,prašome įtraukti mūsų parduotuvėje, jūsų Mėgstamos Parduotuvės.Jūs galite gauti mūsų Naują atvykimo ir Nuolaidos

informacija laiką.

1.Mes laivas visame pasaulyje Kinija paštu,HK post EMS,DHL, "Fedex" ir tt,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus.mes negalime kontroliuoti, pristatymo laikas,nes ji yra tvarkomi Trečiosios šalies paslaugų.

2.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome susisiekti su mumis pirmą,ir ne atidarykite ginčo tiesiogiai,mes ją išspręsti greitai ir geriausias būdas.

3.Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

4.Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis,particulary atostogų sezono metu.

1 .Jei jus tenkina mūsų produktus,prašome pateikti mums 5 Žvaigždžių Teigiamų Atsiliepimų.Labai ačiū.

2 .Jei nesate patenkintas mūsų produktus,prašome susisiekti su mumis pirma.Mes stengiamės išspręsti problemą.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.ptextile.lt .ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Skaitmeninių Kanalų 4
Modelio Numeris Oscilloscope
Juostos Plotis 100-349MHz
Įrašo Ilgis --
Realaus Laiko Diskretizavimo Dažnis 1GSa/S
Sertifikavimo Nėra
Prekės Pavadinimas meterk
Ekrano Rezoliucija 800*600 Pikselių
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Kilmės KN(Kilmės)
Ekrano Dydis 7 Colių & Aukščiau

Parašyti atsiliepimą

Owon Planšetinį kompiuterį Skaitmeninės Oscilloscope TAO3104 8 Colių LCD Jutiklinis Ekranas USB Osciloskopai 8 bitų 4 Kanalų Pralaidumo 100Mhz

Owon Planšetinį kompiuterį Skaitmeninės Oscilloscope TAO3104 8 Colių LCD Jutiklinis Ekranas USB Osciloskopai 8 bitų 4 Kanalų Pralaidumo 100Mhz

Savybės: Keturių Kanalų, 100MHz pralaidumo, 1 GSa/s sample rate, 8-bit, aukštos rezoliucijos aparatūros operationl. Puikus matavimo rezultatus, 40M įrašo ilgis su 100 signalo menmory saugojimo; 45000 wfms/s signalo didelį refresh rate užfiksuoti detial signalo informaciją; Žemo

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!