Kategorija

5D "PASIDARYK pats" Diamond Tapybos Siaubo Nuotraukas Kristalų Mozaikos Kraujo Joker kvadratiniu /Apvalus Gręžimo Diamond Siuvinėjimo Kryželiu Dovana

Nauja

€2.79

€5.58

-50 %

Yra sandėlyje

Žymos: siaubo kaukė, teptuku, voleliu, loki stebuklas, av diamond paveikslai, 5d diamon tapyba, diamond dažai, diamond ziajać, cosplay harley quinn, kryželiu rinkinys mergaitė, 5d diamond tapyba visą gręžimo kvadratinių kelias.

Aprašymas

Gręžimo Tipas: Kvadratiniai ir Apvalus Medžiaga: Drobė ir dervos diamond Gręžimo Plotas: 100% visiškai apvalūs/kvadratiniai diamond siuvinėjimas Apie deimantų kiekis: su 30% daugiau deimantų kiekis Įrankių rinkiniai: pen/klijai/plastikinis dėklas/pincetu Pranešimas: 1. Mes parduodamas diamond paveikslai yra pusiau gatavas produktas neturi būti kadro! 2. Mūsų NAUJAS Diamond Gręžimo, Dažymo Dydis yra nuotraukų Dydį, atlikite savo pasirinkimą! (Jei norite, kad kiti dydžiai,prašome susisiekti su mumis,mes galime pritaikyti.)

1. Žr. palyginimo lentelę ant drobės nustatyti kiekvieno deimanto numerį ir atitinkamą spausdinti numeris ant drobės. 2. Įdėkite raundo pabaigoje dotting pen į dotting cemento (stumti sunku išlaikyti cemento vietoje). 3. Naudoti raundo pabaigoje pen klijuoti deimantų ir šiek tiek paspauskite žemyn, kad būtų pašalinti bet kokią papildomą cemento. 4. Pertraukti dalinio kino ir vieta deimantas ant drobės pagal atitinkamą numerį. 5. Jei klijuoti deimantų, kad negerai plotas, dažymas, pašalinti diamond su pincetu. 6. Po apdailos, šiek tiek paspauskite žemyn deimantai su ranka ar knyga, siekiant užtikrinti, kad deimantai yra tvirtai pritvirtinti.

1. Yra cirkonio apvalus ar kvadratinis?Kvadratiniu/Apvalus Gręžimo "PASIDARYK pats" Diamond Tapybos Viskas gali būti pritaikyti 2. Yra deimantų tapyba visiškai arba iš dalies?Yra kvadratiniu/Apvalus Gręžimo "PASIDARYK pats" Diamond Tapybos 3. Yra cirkonio pakankamai?Su cirkonio yra pakankamai.Mes įdėti 30% extra diamonds kas maišai deimantų.Ir mes pateikiame Diamond Papildyti Paslauga. 4. Apie mūsų deimantų spalvų.Kuo didesnis dydis, tuo labiau spalva. 5. Kokio dydžio yra tapyba?Visi dydis mūsų parduotuvėje paprastai reiškia, Nuotraukos Dydį.

Rombo Formos Round
Įklijavimo Srityje Full round/square diamond painting
Rinkinys Tipas Taip
Prekės Pavadinimas Jieegee Imxinxx
Rinkiniai rinkinį Įrankiai, Derva Deimantai, Spausdinti HD Drobė
Rėmas No
Spalvų skaičius 1-30
Rankdarbiai Tipas Nebaigtas Diamond Mozaika
Apdailos Vieta Miegamasis ir Gyvenamasis kambarys ir Biurui & Parduotuvė
Tipas Drobė
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Derva, canvas+resin diamonds+glue
Drobė Pakavimo Metodas Valcavimo Iki
Tinkamas Šeima, Draugai, Vaikai, gimtadienio dekoracijos
Stilius Amerikietiško stiliaus
Forma Vieną
Modelio Tipas Animacinių filmų
Išorinės Pakuotės POPIERINIS MAIŠELIS
Naudoti Paveikslai, home decor&wall art&wall decoration&household essentials
Prašymas Apdailos & Dovanų & Žaislas

Parašyti atsiliepimą

5D

5D "PASIDARYK pats" Diamond Tapybos Siaubo Nuotraukas Kristalų Mozaikos Kraujo Joker kvadratiniu /Apvalus Gręžimo Diamond Siuvinėjimo Kryželiu Dovana

Aprašymas Gręžimo Tipas: Kvadratiniai ir Apvalus Medžiaga: Drobė ir dervos diamond Gręžimo Plotas: 100% visiškai apvalūs/kvadratiniai diamond siuvinėjimas Apie deimantų kiekis: su 30% daugiau deimantų kiekis Įrankių rinkiniai: pen/klijai/plastikinis dėklas/pincetu Pranešimas:

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!