Kategorija

Kroviklis Atveju Įkroviklis Atveju 5000 6000mAh Galia Atveju, Samsung Galaxy S9 S8 S9 Plus Baterijos Įkrovimo Atveju Galios Bankas

Nauja

€16.26

€25.41

-36 %

Yra sandėlyje

Žymos: "samsung" galaxy a5 galia bankas, "samsung" galaxy pastaba galia bankas, s8, "ipad" samsung "galaxy" power bank, atveju powerbank, baterija atveju "samsung" s10 plius, baterija atveju galaxy s10e, "galaxy "" samsung s9, baterija atveju "samsung" s10e, galia banko "samsung galaxy grand".

Pastaba( į vartotojas S9 ):

naudojant ši baterija atveju atgal pirštų atspaudų atpažinimo funkcija S9 nėra, nes ji yra taikoma.

Apie Sekimo Informacija:

01. Jei jūsų užsakymas nėra sekimo informacijos po pristatymas, prašome su mumis susisiekti ar paklausti ne www.17track.net (www.ptextile.lt europos sąjungos oficialusis kooperatyvo svetainė)

02. Maždaug po 30 dienų pristatymas, prašome patikrinti stebėjimo informaciją.Kartais paketas buvo pristatytas į jūsų miesto, tačiau vietos pašte nebuvo tai atsiuntė.Prašome eiti į paštą ir paklausti darbuotojai.

Talpa:

5000mAh už P8 ir P9

6000mAh už S9 Plus

6500mAh už S8 Plius

Specifikacija

1) Talpa: 5000mAh( S9 ), 6000mAh( S9 Plus )

2) Įėjimo Įtampa: DC5V---Max 2.0

3) Išėjimo Įtampa: DC5V---2.0 A

4) Svoris: ≈ 130g / 150g

1. Aukštas Saugos

1) įmontuota aukštos klasės ličio-polimero baterijos pažangus jungiklis ir pagrįstų energijos.

2) integrinio grandyno projektavimas, veiksmingai išvengti trumpojo jungimo arba per apmokestinimo.

2. Geresnis Dizainas

Visas kraštas-įvyniojimas dizainas + minkštas kraštas, įkrovimo ir apsaugos 2 in 1.

3. Lengva Naudoti

1) Ateiti su usb kištukas, nereikia duomenų kabelio telefonui įkrauti.

2) "Spustelėkite" start", "Double click" sustabdyti įkrovimą.

4. Pastabos

1) Pakuotėje nėra duomenų kabelis (turite duomenų kabelis baterijos atveju).

2) pradėjus baterija atveju, jei nėra telefono ryšio, ji uždaroma automatiškai po kelių sekundžių.

3) negalima krauti nepertraukiamai daugiau kaip 12 valandų.Ir apsaugoti nuo rimtų rudenį, nusidėvėjimo arba dėl kitų blogų pasekmių.

1. Apie Mokėjimą

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Jei jūs negalite mokėti iš karto, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

2. Apie Laivybos

1) Visos prekės bus išsiųstos per 2-3 darbo dienos laivybos visame pasaulyje(Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO).

2) Klientas gali būti neaišku, su laivybos laiku, mes pasirūpinsime sparčiausiai express, remiantis savo adresą.Laivybos laikas yra nuspręsta vežėjas, todėl būkite kantrūs, kol jūsų prekė atvyko.

3) Pristatymas gali būti atidėtas, per šventes ir savaitgaliais.

3. Apie Garantija

Produktų garantijos laikotarpis yra 6 mėnesiai, ir priedai-3 mėnesius.Jei produktas tinkamai neveikia, prašome susisiekti su mumis ir pateikti vaizdo įrodyti, kad yra problema su produktu.Jūs galite pasirinkti atidaryti ginčo ar išsiųsti produktą atgal į jav (prašome pack atidžiai, įskaitant visus priedus).Jūs turėsite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų kreiptis dėl grąžinimo po gavimo dienos (visi pagal grąžinimo ir keitimo taisyklių www.ptextile.lt).

4. Apie Atsiliepimą

1) Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių reitingą, ir teigiamų atsiliepimų.Labai ačiū.

2) Jei esate nepatenkinti mūsų produktas, tai būtų naudinga susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą įvertinimą, mes stengiamės suteikti jokių paslaugų, kad kiekvienas patenkintas klientas.

Kilmės KN(Kilmės)
Įėjimo Įtampa DC5V---MAX 2.0
Baterijos Talpa 5000-6999mAh
Išėjimo Įtampa DC5V---2.0 A
Suderinama Samsung Modelis Galaxy S8, Galaxy S8 Plius, Galaxy S9 Plus
Spalva juoda, Auksas, Mėlyna
Funkcija Galia Atveju
Sertifikavimo CE, FCC
Talpa 6000mAh Už S9 Plus
Suderinamos Prekės "Samsung"
Medžiaga TPU
Prekės Pavadinimas BreezeToday
Talpa 5000mAh Už S9

Parašyti atsiliepimą

Kroviklis Atveju Įkroviklis Atveju 5000 6000mAh Galia Atveju, Samsung Galaxy S9 S8 S9 Plus Baterijos Įkrovimo Atveju Galios Bankas

Kroviklis Atveju Įkroviklis Atveju 5000 6000mAh Galia Atveju, Samsung Galaxy S9 S8 S9 Plus Baterijos Įkrovimo Atveju Galios Bankas

Pastaba( į vartotojas S9 ): naudojant ši baterija atveju atgal pirštų atspaudų atpažinimo funkcija S9 nėra, nes ji yra taikoma. Apie Sekimo Informacija: 01. Jei jūsų užsakymas nėra sekimo informacijos po pristatymas, prašome su mumis susisiekti ar paklausti ne www.17track.net

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!