Kategorija

Lauko Rotango Kėdės Atlošas Tepalui Atsparus Vandeniui Valgomojo Kėdės Atlošas Sodas, Terasa Tatamio Keičiamų Atgal Pagalvėlės

Nauja

€26.53

€53.06

-50 %

Yra sandėlyje

Žymos: osmanų rotango, pirmininko mao, rotango aukštos kėdės, kėdė cusion, is300h, sodo suolas, lauko baldai, įranga, pagalvė, kėdė padas, rotango krepšys.

Aprašymas:

【Dydis】šalis-39,3" x 17.7 x 3.14" / 100cm x 45cm x 8cm.Atsižvelgiant dydis yra matuojamas nuo vienos siūlės į kitą ir gali būti koreguojama, atsižvelgiant į storį užpildas.

【Premium Audinio】sėdynės pagalvėlės audinys yra pagamintas iš 100% poliesterio pluošto.Pagalvėlių apmušalai yra pagaminti iš putų poliuretano lakštai.Šios sėdynės yra 5 laipsniais atsparus UV ir neblunka net jei jis yra veikiamas saulės ilgą laiką.

【Aukštos Kokybės Pildymo】Aukštos kokybės audiniai, masė 220g/m2, aukštos kokybės putų poliuretano užpildo, todėl tai idealus produktas, bet balkonas, sodas, terasa, ir net stovyklaviečių ir paplūdimių.

【Labai Atlošas】sodo kėdės čiužinys yra liniuotas su putų suteikti jums patogią sėdėjimo pozą.Ten yra gabalas juostos ant nugaros atlošas nustatyti čiužinys, kėdė ir suteikti papildomos paramos.

【Prašome atkreipti Dėmesį,】 saulės gultais pagalvėlė atvyksta šiek tiek suspaustas; gavęs paketą, prašome vieta kėdės pagalvėlė į saulę kelių pozicijų.Tada, motina grįžta į savo pradinę formą.

Savybės:

Dydis: 100*45*8cm

Kiekis: 1pcs

Paskirtis: lauko vytelių kėdės, sodo sūpynės, pagalvės arba sušvelninti

Pastaba: rankinis matavimas, yra klaida, 1-3cm

Pakuotė: 1 vnt pagalvės

Modelio Numeris PD14-3088
Medžiaga Poliesterio / Medvilnės
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Tipas Kietas
Kiekis 1pcs
Spalva juoda, tamsiai žalia, tamsiai pilka, chaki, šviesiai pilka
Formos Rectangle
Įdaru PP Medvilnės
Amžiaus Grupė Suaugusieji
Pakuotė 1Pcs Pagalvėlė
Tipas Sėdynės Pagalvėlė/Atgal Pagalvėlės
Rinkinys Tipas No
Technics Audiniai
Unpick ir Plauti Ne išimti ir Išskalbti
Modelis Kita
Naudoti sėdynė, Kita
Prekės Pavadinimas Enipate
Šildymo Būdas Nėra
dydis 100x45x8cm
Erdvė Lauko
Stilius Modernus
Funkcija atsparus vandeniui

Parašyti atsiliepimą

Lauko Rotango Kėdės Atlošas Tepalui Atsparus Vandeniui Valgomojo Kėdės Atlošas Sodas, Terasa Tatamio Keičiamų Atgal Pagalvėlės

Lauko Rotango Kėdės Atlošas Tepalui Atsparus Vandeniui Valgomojo Kėdės Atlošas Sodas, Terasa Tatamio Keičiamų Atgal Pagalvėlės

Aprašymas: 【Dydis】šalis-39,3 x 17.7 x 3.14 / 100cm x 45cm x 8cm.Atsižvelgiant dydis yra matuojamas nuo vienos siūlės į kitą ir gali būti koreguojama, atsižvelgiant į storį užpildas. 【Premium Audinio】sėdynės pagalvėlės audinys yra pagamintas iš 100% poliesterio

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!