Kategorija

Odos, Plaukų Folikulus Detektorius Galvos Odos Analizatorius, Plaukų Gydymas, Plaukų Folikulus Aliejus, Drėgmę Odos Pigmentas Detektorius Analizuoti Testeris 9 Colių

Nauja

€110.96

€176.12

-36 %

Yra sandėlyje

Žymos: xr telefono dėklas ranunculus.

Savybės: 1. Odos aptikimo yra aiškesnė automatiškai tiekia apšvietimo nustatymo su savo šviesos šaltinį, daugiau intuityvi ekranas, didelis jautrumas, paprastas ir greitas, kad jūsų operacijos būtų lengvesnis.

2. Aukštos raiškos kamera gali būti naudojama siekiant parodyti, nuotraukos iš odos ir analizuoti kliento odą ir plaukus, ir gali imtis atitinkamų paslaugų priemonių ir tiksliai pasirinkti produktus, tinka odos ir plaukų.

3. Tinka grožio ir plaukų priežiūrai, tinka odos aptikimo (epidermio tekstūros, odos pigmento, balta‑vadovauja spuogai, blackhead ir kt.)

4. Porų dydis bandymas: porų dydis yra išbandyta elektronų mikroskopu, ir porų dydis yra išbandyti kompiuteriu.Žaliavinės odos epidermio: skaitmeninis matavimas.Odos pigmentacija, riebus, raudonas, odos pigmentacija, odos dėmės ir pan.

5. 50x 200x objektyvas, tinka aptikti įvairių odos ir plaukų.Tinka parduotuvės, vaistinės, suteikia greitą ir tikslią analizę metodas.Elegantiška išvaizda, mažas energijos suvartojimas, mažo dydžio, lengva valdyti ir vykdyti.

Specifikacija:

Būklė: 100% Visiškai Naujas

Elemento Tipas: Galvos Aptikimo Mašina

Medžiaga: ABS

Įtampa: 100 ~ 240V

Nuotolinio Valdymo pulto Baterijos: 1pc mygtuką baterija CR2025(nepridedami)

Didinamąjį Kartų: 50X, 200X

Ekrano Dydis: 9 cm

Pareigos: Odos testas, plaukų bandymo, plaukų folikulus testas, galvos odos bandymą.

Savybės: Romanas išvaizdą dizainas, tiksliai ir greitai nustatyti vaizdo būklės, vaizdo apibrėžimas gali būti reguliuojamas, lengva naudotis, greitai, teikia sandėliavimo, nuotraukų spausdinimas.

Naudojimas:

1. Atidaryti išoriniame dangtelyje atveju, kuri apima du kartus aptikimo zondas, rankena ir maitinimo laido

2. Įterpti zondo į sąsają ir pasukite pagal laikrodžio rodyklę, kad ją įdiegti ant rankenos.Jei reikia pakeisti, pasukti prieš laikrodžio rodyklę ir išimkite ją

3. Įdėkite dirbti į rankenėlę sąsaja (tik surinkti jį žemyn, kai jūs jį pašalinti).

4. Įjunkite maitinimo mygtuką, patikrinti.

Aptikimo zondas:

1. Surinkimo metodas detektorius objektyvas: priemonė yra įrengta su dvigubo objektyvo.Dvi vario power pareigybės galima rasti galinį objektyvo, ir yra sąsaja nustatymo rankena.

2. Aptikimo objektyvas vengti tiesioginių saulės spindulių, taip, kad nebūtų sugadinti savo vaizdo jutiklis.

3. Jei vietoje rastas, nuvalykite jutiklio paviršiaus rankena įvaizdį, su medvilnės tamponu pašalinti vietoje.

4. Per bandymo, bandymo padėtyje turėtų būti suderintas vertikaliai (90 laipsnių kampu).Jei yra tentas, bandymo poveikis turės įtakos ir vaizdas bus neryškus.Bandymo poveikį abiejose galvos bus gana aišku, ir kitas dalis reikia keisti kampus.

Pastaba: Prašome laikytis aukščiau nurodytų reikalavimų, griežtai.

Paketų Sąrašo:

1 x Priimančiosios

1 x Nustatymo Rankena

1 x 50X Nustatymo Vadovas

1 x 200X Nustatymo Vadovas

1 x Nuotolinio Valdymo pultas

1 x Maitinimo laido Kištuką

1 x Instrukcija anglų kalba

1 x Kinų Instrukcija

1 x Vartotojo Vadovas

Pastaba: 1. Šie produktai priklauso asamblėjos produktas, ji yra griežtai draudžiama gaminti smurtinių vibracijos, smūgių ir štampavimo, ir ji turėtų būti dedamas horizontaliai. 2. Atkreipkite dėmesį į vandeniui, neleidžia korpusas ir maitinimo lizdą iš vandens dušo kabina, vandens pakrovimas, dėžutės kūno guolis, talpa yra ribota, nespauskite lauke sunku, kad būtų išvengta susidūrimo ir sugadinti vidines sudedamąsias dalis.

Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Scalp Detection Machine
Medžiaga Plastikiniai
Maitinimo Šaltinis elektrinis
Prekės Pavadinimas TMISHION

Parašyti atsiliepimą

Odos, Plaukų Folikulus Detektorius Galvos Odos Analizatorius, Plaukų Gydymas, Plaukų Folikulus Aliejus, Drėgmę Odos Pigmentas Detektorius Analizuoti Testeris 9 Colių

Odos, Plaukų Folikulus Detektorius Galvos Odos Analizatorius, Plaukų Gydymas, Plaukų Folikulus Aliejus, Drėgmę Odos Pigmentas Detektorius Analizuoti Testeris 9 Colių

Savybės: 1. Odos aptikimo yra aiškesnė automatiškai tiekia apšvietimo nustatymo su savo šviesos šaltinį, daugiau intuityvi ekranas, didelis jautrumas, paprastas ir greitas, kad jūsų operacijos būtų lengvesnis. 2. Aukštos raiškos kamera gali būti naudojama siekiant parodyti, nuotraukos

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!