Kategorija

Nerūdijančio Plieno Salotų Dubenį su Dangčiu, Maisto Maišymo Dubuo "PASIDARYK pats" Pyragas, Duona, Maišytuvas, Virtuvėje, Indų Dubenėlį maisto Gaminimo Įrankis

Nauja

€22.10

€31.57

-29 %

Yra sandėlyje

Žymos: cherry blossom stiklo dubenėlį, lokys plokštė, dvigubos sienelės, nerūdijančio plieno dubuo stalo, užuolaidos trumpas virtuvės sakura, pagrindinis nerūdijančio plieno dubuo, dubuo kokoso, restoranas ryžių dubenėlį, aukso desertas dubuo, lankas audinys, dubuo sriuba.

Aukštos kokybės nerūdijančio plieno dubenys ir plastmasiniai dangčiai ultimate maisto produktų laikymo, kepimo ir virimo preparatas.Platus, plokščias ratlankio užtikrina tvirtas sukibimas pilant, maišymo, whisking, valgio ruošimas ir tarnauja!

Giliau nei standartinis dubenį rinkiniai, mūsų nerūdijančio kaušeliai leidžia didesnės porcijos ir mažiau netvarka!Mažas metaliniai puodeliai yra puikus whisking ir mušti mažesnius kiekius, o dideli metaliniai puodeliai yra puikus maišymo didelis batters, supimas salotų,marinating ir saugoti.

Dangteliai pagaminti iš peršviečiamas HDPE plastiko; lanksti bpa-free medžiagos, kad nebus leach toksinų.Kiekvienas dangtelis tinka flush viduje jų tarnauja dubuo dėl aptemptas tinka ir nišoje viršuje dubenyje krovimas.Lengvai nuimti ir uždėti dangtelius su patogioje vietoje rankenos.

Spalva: Sidabrinė

Pagaminti iš sunkiųjų vėžės pločio, nerūdijančio plieno, šie dent ir rūdims atsparus maišymo dubuo rinkinys yra santechnika, niekada negali išlaikyti kvapo, bakterijų, ar dėmių.Sidabro indai funkcija blizga interjero ir pirštų atspaudų-įrodymas, satino šildomi, platų plokščių ratlankio sklandžiai pilant, ir plokščio pagrindo stabilumas.

Mūsų šaldytuve ir šaldiklyje saugus virtuvės indai yra paprasta valyti rankomis ir yra plauti indaplovėje!Metalo dubenys laivo saugi pakuotė puikiai tinka dovanų į artimuosius Kalėdų, atostogų, ir kitoms ypatingoms progoms.

Ypatybė:

Medžiaga: Aukštos Kokybės Nerūdijančio Plieno

Dydis:18/20/22/24/26cm

Pritaikymas:Daržovių,Vaisių ir salotų

Pakuotė:

5*Salotų dubenį

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Technika Handpainted
Kilmės KN(Kilmės)
Gamyba Vieną
Modelio Numeris salotų dubenį
Modelio Tipas Kietas
Funkcija Eco-Friendly, Įžuvinti
Sertifikavimo CE / ES, CIQ
Kiekis 5
Medžiaga Kita

Parašyti atsiliepimą

Nerūdijančio Plieno Salotų Dubenį su Dangčiu, Maisto Maišymo Dubuo

Nerūdijančio Plieno Salotų Dubenį su Dangčiu, Maisto Maišymo Dubuo "PASIDARYK pats" Pyragas, Duona, Maišytuvas, Virtuvėje, Indų Dubenėlį maisto Gaminimo Įrankis

Aukštos kokybės nerūdijančio plieno dubenys ir plastmasiniai dangčiai ultimate maisto produktų laikymo, kepimo ir virimo preparatas.Platus, plokščias ratlankio užtikrina tvirtas sukibimas pilant, maišymo, whisking, valgio ruošimas ir tarnauja! Giliau nei standartinis dubenį rinkiniai,

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!