Kategorija

Vertikalaus Įkrovimo Stovas Dual Controller Įkroviklį su Aušinimo Ventiliatorius PS5 14 Ištraukiama Žaidimas Lizdai ir 3 USB HUB

Nauja

€21.29

€40.93

-47 %

Yra sandėlyje

Žymos: usb prievadas play4, golf v usb prievadas, usb hub port", usb kortelių prievadas, usb c dulkių uosto, usb 2 žaidimas uostas, usb c žaidimą, išorinį usb prievado žaidimų, ir usb prievadas, usb prievadas antspaudas.

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

Privalumai: DĖL PS5 DIGITAL EDITION " / "ULTRA HD": Šį įkroviklį ir aušinimo vertikalus stovas skirtas PS5 Digital Edition/PS5 Ultra HD, 2 aušinimo ventiliatoriai aušinimo žaidimų konsolės, dual controller įkroviklis stotis, 14 žaidimą laiko tarpsnių, ir 3pcs USB šakotuvai išplėsti USB funkcija.Ne tik gali būti aušinimo ir įkrovimo dokas, bet taip pat gali būti saugojimo stovėti.Visada laikyti žaidimų srityje, tvarkingas.

EFEKTYVI AUŠINIMO SISTEMA: PS5 vertikalaus įkrovimo stovas built-2 didelės spartos aušinimo ventiliatoriai, didelis našumas ir mažas triukšmo dizainas, išlaikyti savo konsolės kietas ir ramus žaisdami žaidimus.Aukšto efektyvumo šilumos išsklaidymo gali pagerinti tarnavimo ps5 konsolę.

2 VALDYTOJAS KROVIKLIAI: Su PS5 stendas gali įkrauti iki 2 valdytojai, tuo pačiu metu arba tiesiog laikyti juos.Ir įkrovimo indikatoriaus lemputė rodo įkrovimo būseną, raudonos šviesos įkrauti, ir žalia šviesa visiškai nemokamai.Nes kroviklis yra protingas Mini kontrolės technologijos, ne nerimauti, ji bus daugiau nei srovės, nei įtampos, nei šildomas, ar trumpojo jungimo.

14 ŽAIDIMO DISKĄ SLOTS: Su ištraukiama žaidimo diskų dėžutės saugojimo laikiklis, ji gali organizuoti 14 žaidimo diskų dėžučių vertikaliai, kad ir gali būti užslėpti, kai jo nenaudojate.Ne tik gali sutaupyti daugiau vietos, bet taip pat padėti jums susirasti žaidimo dėžės lengvai, sutaupyti jūsų laiką.

3 Papildomų USB HUB Prievadai: Trys išoriniai USB port hub su galingu produkcija, leidžia krovimo/jungianti daugiau USB įrenginių, tokių kaip kontroleriai, klaviatūros, telefonų, planšetinių kompiuterių ir kitų USB įrenginių.Pastaba: rekomenduojama, naudojant 5V/2A DC maitinimo šaltinis pakankamai dabartinis šios PS5 aušinimo & įkrovimo stovas.

Techniniai duomenys:

Medžiaga:plastikas

spalva:juoda

Pakuotės Turinys:

1 x Vertikalaus Įkrovimo Stovas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Modelio Numeris Vertikalaus Įkrovimo Stovas Dual Controller Įkroviklio PS5
privalumas 2 Efficient Cooling System
Medžiaga Plastikiniai
1 pranašumas UŽ PS5 DIGITAL EDITION " / " ULTRA HD
privalumas 5 3 Papildomų USB HUB Uostuose
privalumas 3 2 VALDYTOJAS ĮKROVIKLIAI
privalumas 4 14 ŽAIDIMO DISKĄ LIZDAI
Sertifikavimo CE
Kilmės KN(Kilmės)
Priedų Tipas Kroviklis Priedai
Prekės Pavadinimas MAIHA

Parašyti atsiliepimą

Vertikalaus Įkrovimo Stovas Dual Controller Įkroviklį su Aušinimo Ventiliatorius PS5 14 Ištraukiama Žaidimas Lizdai ir 3 USB HUB

Vertikalaus Įkrovimo Stovas Dual Controller Įkroviklį su Aušinimo Ventiliatorius PS5 14 Ištraukiama Žaidimas Lizdai ir 3 USB HUB

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis! Privalumai: DĖL PS5 DIGITAL EDITION / ULTRA HD : Šį įkroviklį ir aušinimo vertikalus stovas skirtas PS5 Digital Edition/PS5 Ultra HD, 2 aušinimo ventiliatoriai aušinimo žaidimų konsolės, dual controller įkroviklis

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!